Fotbal intern

Marius Lăcătuş îşi asumă ratarea promovării cu CSA Steaua: “Nu e timpul să vorbim de plecări”

02.06.2019 | 18:27
Marius Lacatus isi asuma ratarea promovarii cu CSA Steaua Nu e timpul sa vorbim de plecari
Marius Lăcătuș, ironic cu Gigi Becali după ultimele declarații ale patronului FCSB: ”Nu poate lua Licența Pro” (sursă foto: sportpictures.eu)

CSA Steaua a ratat promovarea în Liga 3 pentru al doilea an consecutiv, iar Marius Lăcătuş îşi asumă răspundere pentru această nereuşită. La finalul meciului pierdut cu Carmen, scor 0-1, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 4, fanii roş-albaştrilor au pătruns pe teren şi i-au înjurat pe jucătorii echipei. Totul a degenerat şi până la o bătaie cu jandarmii a fost doar un pas.

Marius Lăcătuş îşi asumă ratarea promovării cu CSA Steaua: “I-am dezamăgit al doilea an la rând”

La finalul meciului Carmen – CSA Steaua 1-0, Marius Lăcătuş şi-a asumat ratarea promovării în Liga 3. Antrenorul formaţiei roş-albaştre a analizat prestaţia elevilor săi şi a susţinut că rezultatul a fost unul injust. În plus, fostul internaţional român a declarat că este principalul vinovat pentru rezultatul negativ, dar a evitat să vorbească despre eventuale plecări.

Am reuşit să dominăm jocul, dar nu ne-am creat faze clare de a marca. Adversarul a înscris şi nu am mai putut să întoarcem rezultatul. E ceva normal ca fanii să fie supăraţi. I-am dezamăgit al doilea an la rând. Au fost mereu alături de noi şi au investit în echipă. Întotdeaua principalul vinovat este antrenorul. Eu îmi asum responsabilitatea ratării promovării. Eu nu am văzut când jucătorii au fost dezbrăcaţi de fani. Sunt momente grele. Nu puteam să discut despre aceste lucruri în vestiar. Nu ăsta este cel mai important lucru pentru mine. Sper ca echipa să-ţi continue mersul. Eu voi fi mereu alături de ei. Nu e momentul să vorbim acum despre plecări”, a declarat Marius Lăcătuş pentru Digi Sport.