Fotbal intern

Marius Lăcătuș, mesaj de încurajare pentru rivalii de la Dinamo: „Nu au cum să retrogradeze”

17.03.2021 | 19:45
Marius Lacatus mesaj de incurajare pentru rivalii de la Dinamo Nu au cum sa retrogradeze
Marius Lăcătuș, mesaj de încurajare pentru rivalii de la Dinamo: „Nu au cum să retrogradeze” Sursă Foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș a fost mereu perceput ca fiind unul dintre cei mai mari rivali ai lui Dinamo. Cu toate aceasta, „Fiara” îi încurajează pe fanii alb-roșiilor în perspectiva finalului de sezon.

Lăcătuș nu crede că Dinamo ar putea retrograda direct și este de părere că niciun club de Liga 2 nu ar avea vreo șansă în fața „câinilor” într-o eventuală partidă de baraj.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fostul antrenor al Stelei a vorbit și despre misiunea pe care o va avea Gigi Mulțescu. FANATIK a anunțat în exclusivitate că cel poreclit SMURD-ul va fi noul antrenor al „câinilor”, mutare care s-a și confirmat.

Marius Lăcătuș, mesaj de încurajare pentru rivalii de la Dinamo: „Nu vor retrograda”

Legendarul atacant al Stelei, Marius Lăcătuș, a fost mereu unul dintre roș-albaștrii detestați de suporterii „câinilor”, în ciuda faptului că „Fiara” și-a recunoscut simpatia din copilărie pentru Dinamo.

ADVERTISEMENT

Deși nu a avut niciodată o relație caldă cu formația din Ștefan cel Mare, după ce a ajuns să joace pentru Steaua, Lăcătuș consideră că rivala ajunsă într-o situație atât de complicată nu este în pericol să retrogradeze.

„Îmi este greu să cred că vor ajunge în situația în care să retrogradeze. Chiar dacă vor ajunge să joace meciurile de baraj cu echipe din Liga 2, nu cred că acele echipe vor putea ajunge în situația în care să câștige un joc de baraj cu Dinamo”, a spus Lăcătuș pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Crede că Gigi Mulțescu va avea o misiune grea: „Nu depinde numai de el”

„Fiara” crede că situația clubului Dinamo este foarte grea și este de părere că sunt probleme greu de rezolvat atât din punct de vedere administrativ, cât și în privința situației sportive.

Totodată, Lăcătuș este de părere că misiunea lui Gigi Mulțescu va fi foarte dificilă. Cel poreclit SMURD-ul a revenit la Dinamo și va avea misiunea de a salva echipa de la retrogradare și de a forța câștigarea Cupei României.

ADVERTISEMENT

„E o situație complicată, având în vedere tot ce se întâmplă acolo, toate problemele care sunt, nu le va fi deloc simplu să iasă din acestă situație. Rămâne de văzut, Gigi Mulțescu e un antrenor cu experiență.

Știi cum e, ca în orice sport, nu depinde numai de antrenor. Nu-i va fi nici lui simplu”, a concluzionat Marius Lăcătuș.

ADVERTISEMENT