Fotbal intern

Lăcătuş: “Vom respecta Rapid în continuare” Unde se va juca returul!

Marius Lăcătuş a mărturisit că Steaua va respecta Rapidul în continuare ca pe un super adeversar, deşi giuleştenii au mari probleme administrative pentru obţinerea dreptului de promovare.
21.01.2018 | 12:36
Lacatus Vom respecta Rapid in continuare Unde se va juca returul
ADVERTISEMENT

Aşa cum v-am informat în cursul zilei de sâmbătă (Vezi detalii) Academia Rapid şi-a pierdut dreptul de promovare în Liga 3 deoarece nu îşi va putea obţine în drept util Cetificatul de Identitate Sportivă. Aflând aceste informaţii, Marius Lăcătuş, oficialul celor de la CSA Steaua Bucureşti, a comentat pentru FANATIK.RO ultimele evenimente legate de situaţia principalei contracandidate a roş-albaştrilor în Liga 3.

“Fiara” a mărturisit din start că echipa Rapid o să fie în continuare respectată de către clubul său indiferent de situaţie. “Eu nu cunosc oficial prea multe amănunte din bucătăria lor internă, însă chiar dacă este aşa, atunci noi tot îi vom respecta pe cei de la Rapid. Jucătorii Stelei nu trebuie să se culce pe o ureche, iar mie unul chiar îmi pare rău dacă giuleştenii vor avea asemenea probleme, deoarece cu ei în competiţie directă spectacolul fotbalistic este garantat din toate punctele de vedere”, a spus Lăcătuş.

ADVERTISEMENT

“Nu e vina jucătorilor că oficialii nu şi-au făcut temele!”

Marius Lăcătuş a vorbit despre jocul retur pe care echipa sa îl va disputa cu Rapid şi a recunoscut că Naţional Arena rămâne o variantă foarte interesantă pentru disputarea meciului direct dintre cele două formaţii. “Eu prefer să vorbesc mai mult de jucătorii Stelei şi de lucrurile pur fotbalistice care depind de mine. Nu este vina noastră şi nici a jucătorilor Rapidului că oficilaii acestei echipe nu şi-au făcut bine temele. Totuşi este mare păcat, să se întâmple aşa ceva cu Rapid, pentru că aţi văzut şi voi ce spectacol a fost în Giuleşti la meciul tur. A fost o atmosferă incendiară în tribune şi pe teren.

Noi vom respecta Rapidul şi în partea a doua a campionatului indiferent de toate problemele pe care giuleştenii le au. Îi asigur pe fanii giuleşteni că ne vom ţine de promisiune şi nu vom juca meciul retur în Ghencea. Vrem ca şi la retur să oferim un spectacol în toată regula, iar noi vom discuta mai întâi cu suporterii Stelei pentru a găsi o soluţie bună pentru toată lumea. Dacă fanii Stelei vor dori să ne luptăm cu Rapid pe Naţional Arena, atunci eu cred că merită făcut pentru suporteri acest sacrificiu financiar. În mod sigur cele două galerii vor face o atmosferă de vis.

ADVERTISEMENT

Jucătorilor Stelei le transmit să fie foarte concentraţi în continuare chiar dacă Rapid va avea sau nu drept de promovare. Vom intra cu toţi în play off cu alt număr de puncte, iar distanţa dintre echipe nu o să fie aşa de mare. Apoi jucătorii Stelei nu trebuie să uite că până la promovare mai este şi un baraj de câştigat, dar nu înainte de câştigarea campionatului din play-off”. Deci vom avea serios de tras până la promovare, a încheiat Lăcătuş.