Sport

Marius Lăcătuș, momente tensionate cu Ștefan Bichir, comandantul CSA Steaua, la sărbătoarea de 77 de ani: „Să ne bucurăm de Liga 1”

Marius Lăcătuș a fost singurul care nu l-a aplaudat pe comandantul CSA Steaua București înainte de discursul său. Ce i-a transmis „Fiara” lui Ștefan Bichir
07.06.2024 | 14:33
Marius Lacatus momente tensionate cu Stefan Bichir comandantul CSA Steaua la sarbatoarea de 77 de ani Sa ne bucuram de Liga 1
Marius Lăcătuș a pus presiune pe Ștefan Bichir și la evenimentul aniversar de 77 de ani de la înființarea clubului Steaua. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș a fost prezent la lansarea tricourilor de legendă ale clubului Steaua cu ocazia împlinirii a 77 de ani de existență. Cel mai important jucător din istoria Stelei a arătat din nou că a păstrat aceeași personalitate.

Marius Lăcătuș, singurul care nu l-a aplaudat pe comandantul CSA Steaua București, Ștefan Bichir

Marius Lăcătuș a fost în prim plan la evenimentul organizat de CSA Steaua București la Muzeul Fotbalului, „Roș-albaștrii” au lansat 7 tricouri de colecție cu Marcel Răducanu, Nicolae Pantea, Toni Sedecaru, Jean Vlădoiu și Florin Răsdan, ultimul jucător care a purtat acest număr înainte să fie retras definitiv în 2021.

ADVERTISEMENT

Dintre cei prezenți la acest eveniment aniversar, Marius Lăcătuș a fost singurul care nu l-a aplaudat pe comandantul CSA Steaua București, Ștefan Bichir. Nu e prima oară când „Fiara” îl taxează pentru faptul că echipa nu are drept de promovare.

De altfel, Lăcătuș nu și-a încheiat discursul înainte să îi transmită un mesaj clar lui Bichir: „Să sperăm domnul comandant, că în viitorul cât mai apropiat, dacă se poate, să ne bucurăm din nou de participarea echipei Steaua în Liga 1”. 

ADVERTISEMENT

Ștefan Bichir, comandantul CSA Steaua București: „Istoria clubului este legată de cifra 7”

Ștefan Bichir a evitat în discursul său să vorbească despre situația echipei de fotbal, blocată în Liga 2, fără drept de promovare pentru al treilea an consecutiv: „Sărbătorim 77 de ani de istorie, 77 de ani în care perfomerii Stelei au realizat mari performanțe atât pentru Steaua, cât și pentru România.

După cum vedeți, istoria clubului este legată de cifra 7, care pentru noi înseamnă mai mult decât un număr, înseamnă magicul 7”, a mai spus comandantul „militarilor”.

ADVERTISEMENT

Comandantul CSA Steaua București a punctat apoi: „Am vrut să marcăm sărbătoarea a 77 de ani de istorie și legându-ne de cifra 7, am avut onoarea și plăcerea să invităm alături de noi 7 legende ale clubului care au făcut istorie. Din păcate au reușit să vină doar 4. Ceilalți lipsesc din motive obiective. 

Mulțumim Muzeului Fotbalului pentru acordarea sprijinului în organizarea acestui eveniment. La mulți ani, Steaua! La mulți ani, steliști!”. 

ADVERTISEMENT

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București sărbătorește pe 7 iunie 77 de ani de la înființare. Pe 7 iunie 1947, generalul Mihail Lascăr, ministrul de război de la acea vreme, promulgat „Ordinul de Înființare al Clubului Armatei Române în baza Decretului Regal nr. 135 din 07.03.1946”. La început, clubul a avut doar 8 secții,

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”