Marius Lăcătuş: "Nu contează liga în care vom juca, vom avea fanii de partea noastră"

Proiectul CSA Steaua capătă contur pe zi ce trece, conducerea grupării "roş-albastre" anunţând că au fost achiziţionaţi mai mulţi jucători de la Regal Sport Bucureşti, dar şi că lotul va fi completat şi cu mai mulţi fotbalişti experimentaţi.

Antrenorul coordonator Marius Lăcătuş a precizat că jucătorii de la Regal vor forma un nucleu puternic şi la juniorii republicani.

"Am luat lotul '99 şi câţiva jucători de la generaţia 2000. Încă nu sunt legitimaţi la CSA, nu au fost înregistrate contractele, dar am vorbit cu părinţii, pentru că în cazul unora era nevoie şi de asta, şi rămâne să le înregistrăm. Vom încerca să aducem şi jucători cu experienţă în ligile superioare, adică ligile a doua şi a treia. Există o sumă care s-a plătit, dar nu vă pot spune despre cât este vorba. Am luat jucătorii de la Regal, pentru a avea o echipă bună şi la juniori republicani. Însă o bună parte dintre jucătorii de acolo vor face parte şi din lotul echipei de seniori", a declarat Lăcătuş, la o televiziune de sport.

Legenda Stelei a precizat că nu s-a pus problema ca echipa să fie înscrisă direct în liga a treia, în sezonul viitor.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Nu se va întâmpla să ne asociem cu cineva şi nici să încercăm să intrăm direct în liga a treia. Nu s-a discutat aşa ceva. Am spus mereu că vom pleca de unde ne vor permite regulamentele.

Eu sper să fie liga a patra, dar nu depinde de noi. Există un punctaj pe care trebuie să-l faci, în funcţie de anumite criterii", a declarat Lăcătuş.

Fotbalistul care a fost de 10 ori campion cu Steaua a mai dat asigurări că entuziasmul din jurul echipei nu a dispărut.

"Entuziasmul nu a scăzut. Din contră. Avem alături de noi foştii colegi, conducerea ministerului. Vrem să facem ceva bun, care să dureze, nu ceva de mântuială. Nu vrem să aruncăm praf în ochii lumii. Cei de la Peluza Sud aşteaptă cu nerăbdare să începem, vor fi alături de noi indiferent de liga în care vom juca", a afirmat "Fiara".

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969