Sport

Marius Lăcătuș nu vrea să vadă FCSB în Ghencea: ”Sunt procese pe rol cu Steaua, nu ar fi bine primiți”

Legenda echipei Steaua, Marius Lăcătuș a reiterat ideea ca Gigi Becali să renunțe să mai încerce să mute gruparea pe care o finanțează, FCSB, în Ghencea.
08.05.2022 | 16:30
Marius Lacatus nu vrea sa vada FCSB in Ghencea Sunt procese pe rol cu Steaua nu ar fi bine primiti
Marius Lăcătuș este cel mai titrat fotbalist din istoria Stelei, cu 21 de trofee câștigate în tricoul roșu-albastru. Sursa hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș este cel mai titrat fotbalist din istoria Stelei, legenda clubului Armatei și idolul suporterilor roș-albaștrii, și din Peluza Sud și din Peluza Nord. A lucrat pentru ambele cluburi, dar în războiul FCSB – Steaua, se plasează de partea ”militarilor”.

Marius Lăcătuș: ”Nu ar fi potrivit să joace aici”

Fostul atacant de legendă al Stelei București, Marius Lăcătuș, a fost invitat de oficialii clubului din Ghencea la aniversarea a 36 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni.

ADVERTISEMENT

”Fiara” nu a ratat oportunitatea de a-l sfătui pe fostul lui patron, Gigi Becali, să renunțe să mai vorbească de stadionul Steaua și mai ales de posibilitatea ca echipa lui, FCSB, să-și joace meciurile de pe teren propriu în Complexul Sportiv al Armatei.

”Văd că e un subiect la modă, se discută acest lucru peste tot, dacă să joace sau nu FCSB în Ghencea. Eu, cel puțin, dacă aș fi în locul cuiva de acolo, nu știu dacă aș accepta să merg undeva unde nu sunt bine primit.

ADVERTISEMENT

Eu îmi aduc aminte că patronul lor a spus că el nu va mai juca niciodată în Ghencea, când a plecat, a spus că nu recunoaște această echipă de fotbal.

Când se creează adversitățile acestea, când sunt procesele pe rol între club și domnia sa, nu știu dacă ar fi potrivit să vină să joace aici. În Giulești nu este bine primit, fiți siguri că nu va fi nici aici bine primit”, a spus Marius Lăcătuș.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant a colaborat cu Gigi Becali în mai multe perioade. Are și trei mandate (2007/2008 2009 2010/2011) pe banca grupării patronate de omul de afaceri, fără să fi reușit, însă, să câștige vreun trofeu în calitate de antrenor.

Între 2017 și 2019 a pregătit echipa Armatei, Steaua, și odată cu finalizarea acordului s-a retras definitiv din fotbal. În vârstă de 58 de ani, Marius Lăcătuș are în palmares nu mai puțin de 21 de trofee, toate cucerite cu Steaua.

ADVERTISEMENT

357 de meciuri, numai la nivelul primului eșalon al României, a adnat Marius Lăcătuș în tricoul roșu-albastru și a marcat 98 de goluri

ADVERTISEMENT