Fotbal intern

Marius Lăcătuș, promisiune pentru fanii Stelei! „Vom juca în Liga 2, cu 15.000 de fani în tribune!”

16.01.2019 | 15:23
Marius Lacatus promisiune pentru fanii Stelei Vom juca in Liga 2 cu 15000 de fani in tribune

Antrenorul lui CSA Steaua, Marius Lăcătuș nu renunță la luptă și le-a făcut o promisiune fanilor echipei. Tehnicianul nu concepe ratarea promovării în Liga a treia și spune că formația lui va da peste cap toate audiențele. Roș albaștrii pot beneficia și de un stadion nou în 2020 când, dacă toate merg conform planului, Steaua va fi în eșalonul secund al fotbalului românesc.

„Când va fi gata stadionul, să sperăm că în 2020, vom juca în Liga 2 cu un număr foarte mare de spectatori. La Liga 2, în mod cert, numărul suporterilor nu va fi atât de mare, dar cred că spre o medie de 10-15.000 de suporteri putem avea în Ghencea, a declarat Marius Lăcătuș pentru Telekom Sport.

Marius Lăcătuș, promisiune pentru fanii Stelei! Marius Lacatus in meciul de fotbal dintre CSA Steaua si AFC Comprest Gim din cadrul etapei a XIV-a a Ligii 4, disputat pe stadionul Ghencea din Bucuresti, sambata, 23 noiembrie 2018.© FOTO: Florin Alboiu / Sport Pictures
Marius Lăcătuș are ca obiectiv promovarea în liga a treia la finalul acestui sezon

Marius Lăcătuș, promisiune pentru fanii Stelei!

Marius Lăcătuș a început deja pregătirea pentru partea a doua a sezonului. CSA Steaua este pe primul loc cu un avans de 5 puncte față de principala contracandidată la promovare. Cu toate acestea, numele grele nu se îngrămădesc să semneze cu echipa „Fiarei”. Lăcătuș crede că este nevoie ca roș albaștrii să mai avanseze măcar un eșalon pentru a putea înregimenta și fotbaliști cu experiență.

* 2017 este anul în care Marius Lăcătuș a acceptat să se implice în proiectul CSA Steaua