Sport

Marius Lăcătuș, reproșuri pentru conducerea CSA Steaua: ”N-ai niciun obiectiv. Poate evitarea retrogradării”

CSA Steaua este pe primul loc în Liga 2 Casa Pariurilor, însă nu are drept de promovare și acest lucru îl deranjează pe Marius Lăcătuș, care consideră că vinovată este conducerea.
23.02.2023 | 20:35
Marius Lacatus reprosuri pentru conducerea CSA Steaua Nai niciun obiectiv Poate evitarea retrogradarii
CSA Steaua este pe primul loc în Liga 2 Casa Pariurilor, însă nu are drept de promovare și acest lucru îl deranjează pe Marius Lăcătuș, care consideră că vinovată este conducerea. Sursă foto: Florin Alboiu / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oficialii ”militarilor” au regândit strategia și au modificat propriul regulament, astfel încât să se poată asocia cu ”terțe persoane juridice, publice sau private”. Dacă strategia va da rezultate, CSA Steaua ar putea promova în SuperLiga în vara anului 2024.

Conducerea CSA Steaua, pusă la zid de Marius Lăcătuș

Tocmai faptul că nu există o strategie clară, deși au trecut atâția ani de când CSA Steaua și-a reluat activitatea, îl enervează pe Marius Lăcătuș, care consideră că oamenii din conducerea clubului nu și-au făcut treaba.

ADVERTISEMENT

”Eu sunt legat sufletește de club. Îți dai seama că, dacă cu mine au început drumul ăsta, din Liga 4, nu pot să mă dezic de echipa asta niciodată și de club. Și normal că sunt alături de ei. Cineva poate nu s-a implicat sută la sută în proiectul ăsta și nu a luat deciziile cele mai bune.

Și trebuie să o facă, pentru că sunt unii care de aia sunt puși acolo. Pe mine mă deranjează că nu prea sunt prezenți. Nici la TV, nici prin presă. Eu cred că ar trebui să fie mult mai mult prezenți și să dea mai multe explicații, să spună ce gânduri au”, a declarat Lăcătuș, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Lăcătuș vrea investitori particulari la CSA Steaua

Fosta mare glorie a Stelei nu crede că se va rezolva ceva prea curând pentru ca ”militarii” să poată promova în SuperLiga și a dezvăluit faptul că a cerut conducerii clubului să pună la punct un plan încă din perioada în care echipa activa în Liga 4.

”E o situație ciudată, pentru că eu mă pun și în pielea jucătorilor și a antrenorilor. Pleci la drum și, practic, n-ai niciun obiectiv. Poate evitarea retrogradării. Ei sunt acum pe primul loc, nu? Stai pe primul loc și știi că nu poți promova? Eu cred că nu se va face nimic.

ADVERTISEMENT

Eu le-am spus chiar de când erau în Liga 4, când am vorbit cu comandantul și cu toți cei din conducere care erau implicați, că trebuie să găsim soluții să găsim oameni care sunt dispuși să investească, să vină lângă club. Și ei au dreptatea lor: ‘nu mai vrem să se întâmple ce s-a întâmplat în trecut’. Adică ei ar dori o asociere, așa se vorbea”, a mai spus Lăcătuș.

În schimb, Helmuth Duckadam a precizat faptul că în acest moment CSA Steaua nu poate face nicio asociere din cauza proceselor în care este implicată: ”Mai e o problemă acolo. Nefiind terminate procesele, nu se pot asocia. Se poate să fie și asta”.

ADVERTISEMENT

Foști colegi în celebra echipă a Stelei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni din 1986, Marius Lăcătuș și Helmuth Duckadam s-au contrat în direct la TV pe tema ”adevăratei” continuatoare a grupării din Ghencea, fiecare dintre cei doi venind cu argumente pentru a-și susține părerea.

ADVERTISEMENT