Sport

Marius Lăcătuș, veste proastă pentru suporterii CSA Steaua: „Cine vrea asocierea cu clubul trebuie să vină cu 51 de milioane de euro!”

Marius Lăcătuș are vești proaste pentru suporterii CSA Steaua, spunând că asocierea clubului va costa enorm și nu știe ce investitor e dornic de o astfel de cheltuială.
17.05.2023 | 19:45
Marius Lacatus veste proasta pentru suporterii CSA Steaua Cine vrea asocierea cu clubul trebuie sa vina cu 51 de milioane de euro
Marius Lăcătuș, veste proastă pentru suporterii CSA Steaua. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Fiara” a comentat și disputa lui Florin Talpan cu Daniel Oprița, spunând că ambii au greșit și că nu a fost o alegere bună să iasă în public să se certe, punând într-o lumină proastă imaginea clubului.

Marius Lăcătuș, veste proastă pentru suporterii CSA Steaua

Marius Lăcătuș are vești proaste pentru suporterii CSA Steaua, explicând în ce condiții clubul se poate asocia cu un privat, vorbind și despre sumele mai de bani care trebuie investite pentru preluarea clubului:

ADVERTISEMENT

„E regretabil, pentru că i-a luat valul. Indiferent ce s-a întâmplat între ei trebuiau să rămână între ei sau în cadrul clubului, nicidecum să apară în spațiul public și să-și expună problemele.

Domnul Talpan a spus că dacă era el comandant. Nu e el comandant și nici nu cred că o să fie prea curând comandant. Nu poți să ajungi general repede, trebuie să treacă un timp”.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt colonel, ca domnul Talpan, deci nu îmi poate ordona el mie. Eu nu vreau să fiu general, mi-e bine și colonel. E destul de greu, asocierea cu cineva, fie că e persoană fizică sau nu, e complicată, pentru că este vorba despre bani la mijloc.

Această evaluare e în jur de 100 de milioane de euro. Stadion și baza sportivă. Dacă vrea 51% probabil trebuie să vină cu 51 de milioane de euro. Eu așa văd lucrurile”, a mai spus Marius Lăcătuș, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să stai numai să aștepți!”

„Nu mă pricep la toate, că nu le știu eu pe toate, dar așa am înțeles. În mod cert se vor cere bani. Nu poți să stai numai să aștepți, să vezi dacă se rezolvă ceva cu acea lege, să vezi dacă e promulgată.

E greu, poate au fost contacte, poate au fost surse, dar când au auzit de bani, au făcut un pas înapoi. E posibil orice, mai ales că miniștri se schimbă foarte rapid. Poate să vină unul căruia să nu-i prea placă fotbalul”, a continuat Marius Lăcătuș.

ADVERTISEMENT

„Nu e o portiță, Gigi Becali a luat doar jucătorii fără nume, fără tradiție, fără culori, fără nimic altceva. Când au plecat de la Steaua către Gigi Becali, au plecat doar jucătorii și legitimațiile”, a mai spus „Fiara”.

ADVERTISEMENT