Sport

Marius Măldărășanu iese la atac după U Cluj – Hermannstadt 1-2: „Ca aici nu am văzut, să nu îți respecți omologul!”

Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, a vorbit după victoria cu Universitatea Cluj și a atras atenția asupra faptului că nu i s-a strâns mână la finalul confruntării.
10.05.2022 | 23:00
Marius Maldarasanu iese la atac dupa U Cluj  Hermannstadt 12 Ca aici nu am vazut sa nu iti respecti omologul
Marius Măldărășanu atrage atenția după U Cluj - Hermannstadt 1-2. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul sibienilor este de părere că atitudinea adversarilor a fost lipsită de respect și a spus că nu a mai trăit un astfel de moment pe un stadion de fotbal.

Marius Măldărășanu iese la atac după U Cluj – Hermannstadt 1-2

Marius Măldărășanu a vorbit la finalul meciului dintre U Cluj și Hermannstadt, fiind deranjat de felul în care a fost tratat de adversari: Mi-a plăcut atmosfera de la Cluj, dar trebuie și ei să accepte o înfrângere. Pentru că și noi am acceptat-o cu greu. În sezonul regulat, când am pierdut, m-am dus la banca lor de rezerve și s-au întors cu spatele.

ADVERTISEMENT

Și atunci i-am felicitat pe Domocoș și pe preparatorul fizic. Adică trebuie să fii bărbat să accepți. 99 la sută din antrenori ne întâlnim, ne felicităm, ne urăm baftă, însă ca aici nu am văzut, să nu îți respecți omologul. Dar asta e viața”.

„Jocul nu a fost unul plăcut, dar pe parcursul campionatului chiar am jucat fotbal sau am încercat, pentru că nici Barcelona nu joacă mereu. Azi mi-aș fi dorit să avem mai mult posesia, însă apare efectul de conservare, dar cam devreme.

ADVERTISEMENT

Adevărul e că au fost niște greșeli pe parcursul campionatului, care au influențat rezultatul din meciurile cu contracandidatele noastre, au influențat și clasamentul, cel puțin în ultima etapă”, a mai spus tehnicianul la finalul meciului.

„Dacă erați în vestiar, vedeați mese rupte!”

„Dacă erați în vestiarul nostru, vedeați mese rupte! E foarte greu să-i capacitezi, pentru că se simțeau frustrați și le-am spus că nu vreau ca nimeni să ne decidă destinul. Azi au dat totul și îi felicit, mai ales după o victorie de maniera asta cu o contracandidată la locul 2.

ADVERTISEMENT

Contează o promovare pentru CV-ul oricărui antrenor, dar asta vine odată cu o performanță. De asta am și venit, să facem performanță”, a continuat Marius Măldărășanu.

„Mulți se gândesc la mercenari, că joacă pentru bani. Nu. În sfafful medical sunt doi oameni din Sibiu, în stafful tehnic e antrenorul de portari, apoi Petrișor Petrescu și un jucător Under.

ADVERTISEMENT

În rest, toți nu suntem din Sibiu. Chiar am arătat că nu suntem mercenari, cu toate problemele avute. Uneori ne-a ieșit, alteori nu. Mulțumim suporterilor, dar mai avem un hop”, a mai spus antrenorul lui Hermannstadt.

ADVERTISEMENT