Fotbal intern

Marius Măldărăşanu se teme. “Nu vreau să am soarta lui Lăcătuş!”

18.06.2018 | 19:41
Marius Maldarasanu se teme Nu vreau sa am soarta lui Lacatus

Marius Măldărăşanu a semnat cu Astra Giurgiu, dar se teme să nu calce pe urmele lui Marius Lăcătuş, cel care o antrenează pe CSA Steaua şi a fost huiduit de fani. Mai mult, antrenorul în vârstă de 43 de ani are planuri mari pentru viitorul apropiat şi a dezvăluit ce a “furat” de la Mircea Lucescu.

“Cred că de la Mircea şi Răzvan Lucescu, cu care am lucrat, am luat chestia asta de a face atmosferă bună la echipă. Eu îmi doream să devin antrenor încă de când eram jucător. Sunt un om echilibrat, îmi place jocul ofensiv, eu fiind un astfel de fotbalist la vremea mea, dar sunt şi adeptul unei rigurozităţi în apărare. Mi-a plăcut mereu Guardiola, în special stilul lui de început de la Barcelona”, a spus Măldărăşanu pentru gsp.

De ce se teme Marius Măldărăşanu şi ce zice de Lăcătuş

“Sunt un antrenor ambiţios, care vrea să ajungă cât mai sus. Nu mi-am fixat un obiectiv clar să antrenez echipele unde am jucat. Nu că nu-mi doresc, că eu aş vrea, dar ştiu ce s-a mai întâmplat şi cu alţii. Lăcătuş a fost o legendă a Stelei, dar, dacă n-ai rezultate, din aclamaţii, suporterii ajung la înjurături şi este dureros”, a mai spus Măldărăşanu.