Life

Marius Manole, revoltat de factura mare la energie electrică: „Plătesc pentru Casa Poporului”

Facturile mari la curent fac ravagii și în lumea bună. Actorul Marius Manole s-a plâns că trebuie să plătească o sumă colosală pentru energia electrică consumată.
16.09.2022 | 10:43
Marius Manole revoltat de factura mare la energie electrica Platesc pentru Casa Poporului
Marius Manole s-a plâns de factura mare la energie electrică. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorul Marius Manole și-a exprimat public nemulțumirea, după ce a primit o factură colosală la energie electrică. Scumpirile din ultima vreme au revoltat tot mai multe persoane publice.

Marius Manole, revoltat după ce a văzut factura la energie electrică. Suma colosală pe care o de plătit actorul

Facturile mari la energie electrică nu creează nemulțumiri doar printre oamenii de rând. Tot mai multe vedete se plâng în ultima perioadă de faptul că trebuie să plătească sume foarte mari de bani, chiar dacă nu consumă atât de mult.

ADVERTISEMENT

Este și cazul lui Ruby, al actriței Carmen Tănase, iar acum și al lui Marius Manole. Public, pe contul său de Facebook, acesta și-a arătat nemulțumirea după ce a văzut cât are de plată.

Actorul este de părere că suma este mult prea mare, iar ceea ce este de mirare este faptul că perioada de facturare este de aproape doi ani, între 28.12.2020 și 31.08.2022.

ADVERTISEMENT

„Mi-a venit factura de la Enel România. Eu cred că plătesc pentru Casa Poporului. 7000 kw .. Măi să fie! Și nu e glumă”, a scris actorul pe Facebook, în descrierea fotografiei cu factura.

Cei  7.518,13 lei pe care trebuie să-i achite se împart în: componente reglementate, 3.542,79 lei, componente negociate, 3.555,34 lei, şi servicii cu valoare adăugată, 422,00 lei.

ADVERTISEMENT

Marius Manole nu e singurul. Oana Roman se gândește să-și vândă casa

Și Oana Roman, fiica fostului premier al României, a fost revoltată de factura la energie electrică pe care a primit-o. Vedeta susține că trimite indexul autocitit în fiecare lună și, cu toate astea, are foarte mult de plată.

„Își bat joc. Eu trimit indexul în fiecare lună, tocmai pentru ca să nu existe regularizările pe care să și le inventeze ei.

ADVERTISEMENT

De ceva vreme, eu trimit indexul și ei trimit o factură, după care îi fac storno, o pun pe zero. Luna viitoare îmi vine pe 2 luni, de 2-3 ori prețul. Mi se pare o bătaie de joc incredibilă”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Oana Roman a mărturisit chiar că se gândește să vândă casa în care locuiește cu fiica sa și cu Marius Elisei, deoarece spune că locuința cu șase camere este prea mare pentru ei.

După publicarea materialului, agenția de comunica Enel a trimis un punct de vedere pe care îl redăm în totalitate.

Reprezentanții Enel Energie Muntenia revin cu următoarea poziție, pe care avem rugamintea să o includeți, în cazul redifuzării materialului:

“Enel Energie Muntenia a emis pe numele domnului Marius Manole o factură de regularizare care reflectă consumul real înregistrat în perioada respectivă (28 decembrie 2020 – august 2022). În intervalul ianuarie 2021 – iulie 2022, nu s-au putut efectua citiri de contor, din cauza lipsei de acces la contor. Asigurăm toți clienții că verificăm modul de facturare și îl adaptăm continuu, astfel încât el să reflecte corect modificările legislative numeroase și la intervale scurte de timp în domeniul energiei. De asemenea, îndrumăm clienții să transmită lunar indexul lor de consum de energie și să asigure accesul la contor pentru citire, astfel încât facturarea să reflecte  consumul lor real.”

ADVERTISEMENT
Tags: