Fotbal intern

Marius Marin a fost eliminat după câteva secunde jucate în meciul cu Ucraina! La final, toată familia a plâns. VIDEO EXCLUSIV

Marius Marin a fost eliminat dupa cateva secunde jucate in meciul cu Ucraina La final toata familia a plans VIDEO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Marius Marin a văzut cartonașul roșu la câteva secunde după ce a fost introdus pe teren. Mijlocașul legitimat la Pisa a intrat în minutul 84, dar nu a reușit să pună piciorul pe balon, fiind eliminat de arbitru după o intrare dură asupra unui adversar. Marin a fost surpriza lui Mirel Rădoi pentru dubla cu Ucraina și Irlanda de Nord, dar nu va bifa nici măcar un minut.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,20 este cota pentru “1” la meciul Italia – Grecia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Marius Marin a rezistat pe teren doar câteva secunde

Marius Marin a fost convocat în premieră de Mirel Rădoi la lotul echipei de tineret a României. Mijlocașul central a intrat pe teren în minutul 84 al meciului cu Ucraina, dar a fost eliminat de arbitrul polonez la doar câteva secunde, după o intrare dură asupra unui adversar.

Meciul de la Ploiești a consemnat și debutul pentru Marin la echipa națională de tineret a României, dar nu a reușit să bifeze în această dublă nici măcar în minut. Marius Marin este legitimat la Pisa, echipă ce evoluează în Serie B.

ADVERTISEMENT

La finele meciului cu Ucraina, toată familia lui Marius Marin, prezentă la Ploiești pentru debutul fotbalistului la echipa națională de tineret, a izbucnit în lacrimi (vezi video).

 

Totuși, eliminarea lui Marius Marin nu a contat pe tabela de marcaj, România conducând cu 2-0 în momentul în care mijlocașul a văzut cartonașul roșu, după golurile marcate de Olimpiu Moruțan (min. 75) și Adrian Petre (min. 80). Selecționata lui Mirel Rădoi a bifat prima victorie din această campanie la Ploiești, în fața a peste 5.000 de fani.

ADVERTISEMENT