Fotbal intern

Marius Marin, dezvăluiri despre penalty-ul Ucrainei: ”Jucătorul lor a recunoscut că nu a fost”. Video

10.10.2020 | 22:31
Marius Marin dezvaluiri despre penaltyul Ucrainei Jucatorul lor a recunoscut ca nu a fost Video
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei naționale de tineret a României, Marius Marin, a făcuit dezvăluiri despre penalty-ul primit de Ucraina la meciul de vineri.

Naționala U21 a pierdut cu 0-1 în Ucraina după o gravă greşeală de arbitraj. Într-un meci disputat la Kiev, tricolorii mici au încasat un gol dintr-un penalty inventat în finalul de meci.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Adrian Mutu a acuzat o conspirație și a accentuat faptul că centralul partidei vorbea doar în rusă în timpul partidei.

Penalty-ul primit de Ucraina, explicat de Marius Marin

”Suntem dezamăgiți pentru că puteam să ne calificăm de pe primul loc, dar a rămas locul doi și vrem să mergem la Euro. Nu a fost penalty în Ucraina, având în vedere că nici măcar nu l-am atins. Jucătorul lor mi-a recunoscut că nu l-am atins, dar asta a fost să fie”, a declarat Marius Marin despre penalty-ul dat Ucrainei.

ADVERTISEMENT

”Atmosfera este bună, dar suntem puțin supărați că am pierdut meciul din Ucraina. Suntem un grup matur, cu jucători de experiență și calitate și trebuie să ne gândim de acum la meciul cu Malta. Nu facem calcule, dar ne dorin cele șase puncte pe care le mai putem câștiga”, a spus Marin într-un interviu pentru FRF TV.

”Nu trebuie să găsim scuze acum, trebuie să ne gândim la cele două jocuri pe care le mai avem. Nu cred că este vorba de atitudine, pentru că și în meciul cu Ucraina am dat totul pe teren, dar în ultimii 16 metri ar trebui să fim mai decisivi.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Malta este important pentru că ne poate aduce locul doi în grupă și ne poate da încredere pentru partida următoare cu Danemarca. Mister are mare încredere în noi și ne-a motivat având în vedere că suntem un grup unit. Coman, Mihăilă și Hagi sunt jucători foarte buni care ne-ar ajuta foarte mult, dar ei au făcut deja pasul la prima echipă”, a încheiat Marin.

Accidentat în meciul din Ucraina, Raul Opruț a părăsit cantonamentul naționalei U21. Fundașul de la Hermannstadt s-a lovit la umăr în partida de la Kiev, chiar înainte de finalul primei reprize, și nu a mai putut continua. La revenirea în țară, a efectuat un RMN și s-a constatat că nu va putea fi recuperat în timp util până la meciul cu Malta.

ADVERTISEMENT

Selecționata Under 21 a efectuat în sâmbătă seară un prim antrenament premergător jocului cu Malta. Jucătorii care au evoluat cel puțin 45 de minute în Ucraina s-au pregătit separat, efectuând un antrenament de refacere. Ceilalți s-au pregătit intens cu exerciții de pasare, trasee tactice și, la final, un joc școală pe teren redus.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,20 este cota pentru „1 solist și peste 1,5 goluri” la meciul Norvegia-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: