Fotbal international

Marius Marin, internațional U21, este dorit de Torino: „Ar fi o oportunitate foarte mare!”

18.04.2020 | 17:10
Marius Marin international U21 este dorit de Torino Ar fi o oportunitate foarte mare
ADVERTISEMENT

Marius Marin, internațional U21, a primit o veste mare și anume că este dorit de Torino, formație din care evoluează în Serie A.

Internaționalul U21 Marius Marin este dorit de Torino

Marius Marin evoluează în prezent la AC Pisa, formație din Serie B, dar a primit vestea că este dorit de Torino, echipă care se luptă an de an pentru un loc în cupele europene, dar care în acest moment ocupă locul 15 în clasament.

ADVERTISEMENT

Lui Marius i-ar surâde o posibilă mutare la Torino și nici nu ar ezita să dea răspunsul în momentul în care oferta ar veni: „Mă bucur foarte mult de această veste, sper din tot sufletul să trecem cu bine peste acestă perioadă și să demonstrez din nou pe teren și să ajung să joc din ce în ce mai sus.

Îmi doresc foarte mult să joc în Seria A, este campionatul în care am visat să joc de mic, dar momentan sunt la Pisa și trebuie să termin campionatul aici, cu bine. Dar pentru mine ar fi o oportunitate foarte mare”.

ADVERTISEMENT
  • 21 de ani a împlinit Marius Marin pe 30 august

Nu este singurul jucător român dorit în Serie A

Marius Marin nu este singurul jucător dorit în Serie A și Ianis Hagi este unul dintre fotbaliștii doriți în primul eșalon fotbalistic din Italia.

Publicația Todo Fichajes anunță că Lazio a început deja negocierile pentru Ianis Hagi, care mai așteaptă să vadă dacă Rangers nu va achita suma de 5.000.000 de euro pentru a-l transfera definitiv.

ADVERTISEMENT

Revenind la Marius Marin, mijlocașul central al Pisei are trei pase de gol oferite în 20 de meciuri în Serie B.

  • 2 prezențe în naționala României U21 are Marius Marin
  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Marius Marin, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: