Sport

Marius Marin, mesaj înaintea meciului împotriva Coreei de Sud: ”Atitutudinea bate talentul”. Video

Naționala olimpică este la un pas de o calificare istorică la Tokyo, iar Marius Marin a transmis un mesaj înaintea partidei împotriva Coreei de Sud.
24.07.2021 | 13:01
Marius Marin mesaj inaintea meciului impotriva Coreei de Sud Atitutudinea bate talentul Video
Marius Marin. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au început cu dreptul Jocurile Olimpice și au învins Honduras, scor 1-0, în prima întâlnire din faza grupelor.

Imediat după joc, selecționerul Mirel Rădoi a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorii săi și a vorbit despre duelul cu sud-coreenii.

ADVERTISEMENT

Mesajul căpitanului Marius Marin înaintea partidai împotriva Coreei de Sud

Căpitanul naționalei olimpice a României, Marius Marin, a analizat întâlnirea împotriva Coreei de Sud și a transmis un mesaj pentru colegii săi înaintea partidei care le poate asigura calificarea în fazele eliminatorii.

”Va fi un meci foarte greu împotriva Coreei de Sud. Au pierdut cu Noua Zeelandă, dar putem spune că au avut ghinion deoarece au controlat tot jocul. Este un meci care ne poate califica mai departe și cred că ar trebui din ce în ce mai mult să dăm dovadă pe teren că avem atitudine și sacrificiu.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne recuperăm foarte repede, deoarece contează foarte mult condiția fiziă. Coreea de Sud pasează foarte mult, aleargă foarte mult, dar atitutudinea bate talentul.

Ar trebui să avem aceeași atitudine sau mai mult în meciul împotriva Coreei de Sud pentru a aduce un rezultat pozitiv. Nu mă interesează rezultatul, vreau doar ca doar la finalul acestor trei meciuri să ne calificăm”, a declarat Marius Marin pentru FRF TV.

ADVERTISEMENT

Căpitanul ”tricolorilor” a vorbit despre probleme fizice

Căpitanul olimpicilor a vorbit și despre succesul obținut în partida cu Honduras și crede că victoria este una meritată în ciuda faptului că pe finalul întâlnirii s-au văzut problemele fizice.

”A fost un meci greu. Nu cred că a fost vorba de noroc, a fost mult dsacrificiu, pentru că am muncit mult din primul până în ultimul minut. Și jucătorii care au venit de pe bancă au dat totul și asta e cel mai important.

ADVERTISEMENT

Suntem un grup nou și toți care au venit aici s-au adaptat foarte repede. De patru ani naționala U21 se bazează pe grup. Faptul că am fost cu toții puternici de la imn ne-a dat un avantaj în fața celor din Honduras. A fost o partidă de sacrificiu.

În prima repriză am controlat noi jocul, dar în repriza a doua s-a văzut că am căzut puțin fizic. S-a văzut că cei din Honduras aveau două săptămâni înaintea noastră cu pregătirea și în ultimele 30 de minute țipam la toată lumea că trebuie să aducem acasă victoria.

A fost pentru prima dată când am jucat fundaș central, dar la o astfel de competiție nu mai contează unde te bagă Mister. Și în poartă dacă te bagă cred că trebuie să răspunzi cu dreptul pentru că este cea mai fumoasă experiență și nu cred că te gândești la rolul în care joci, ci doar la a face performanță”, a încheiat Marius Marin.

ADVERTISEMENT