Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Marius Marin vrea să se transfere după EURO 2024! Mijlocașul e sigur că România va trece de grupe

Marius Marin vrea să se transfere după EURO 2024! Mijlocașul de la Pisa vrea să treacă de grupe la Campionatul European din Germania
07.06.2024 | 21:31
Marius Marin vrea sa se transfere dupa EURO 2024 Mijlocasul e sigur ca Romania va trece de grupe
Marius Marin vorbește despre un transfer după EURO. Sursă foto:sportpictures
ADVERTISEMENT

Marius Marin este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul României care va face deplasarea la EURO 2024. Mijlocașul recunoaște că se gândește la un transfer după turneul final.

Marius Marin vrea să se transfere după EURO 2024! Mijlocașul e sigur că România va trece de grupe

Mijlocașul de la Pisa este unul dintre artizanii calificării la Campionatul European din Germania (14 iunie – 14 iulie), evoluând în 7 din cele 10 partide din preliminarii.

ADVERTISEMENT

Marius Marin a vorbit despre meciurile de la turneul final, atacantul dorind ca România să înceapă cu dreptul în primul meci al grupei, cu Ucraina, și totodată visează la o ieșire din grupe.

„Ne aşteaptă nişte meciuri foarte importante pentru cariera noastră, pentru istoricul nostru şi cred că ar trebui să începem din seara asta, să ne punem amprenta, pentru că este un nou test pentru noi.

ADVERTISEMENT

Trebuie să dăm totul, pentru că sunt atâţia români alături de noi. La acest Campionat trebuie să jucăm pentru România şi pentru români.

Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Cred că cel mai important meci din grupe este cel cu Ucraina pentru că ne dorim foarte mult să începem bine şi să facem o figură frumoasă.

ADVERTISEMENT

Ne-am propus obiectivul să trecem din grupe şi, aşa cum v-am zis, primul meci este cel mai important”, a declarat Marius Marin, conform AS.ro.

Întrebat dacă se gândește la un transfer, mijlocașul nu a ezitat să răspundă și a spus că ar dori să evolueze și el în cele mai importante competiții europene.

ADVERTISEMENT

„Da, sperăm să facem o figură frumoasă, în ultimii ani vedeţi jucători la echipa naţională care joacă în Champions League, în Europa League şi asta face diferenţa”, a declarat mijlocașul conform sursei menționate mai sus.

România revine la EURO după o pauză de 8 ani

România revine pe prima scenă a turneului final european după o pauză de 8 ani, ultima participare fiind la EURO 2016, unde tricolorii lui Anghel Iordănescu au reușit doar o remiză și două înfrângeri în partidele disputate în grupă. Tot la acel Campionat European, România a avut ocazia de a juca în meciul de deschidere contra Franței.

Băieții lui Edi Iordănescu se află în grupa E la EURO 2024, alături de Belgia, Ucraina și Slovacia. În prima etapă ne vom duela cu Ucraina, urmând să disputăm a doua partidă cu Belgia, iar în ultima etapă a grupei „dăm piept” cu naționala Slovaciei.

ADVERTISEMENT