Life

Marius Mihalache, celebrul artist care a concertat la teatrul Scala din Milano, împlinește 50 de ani: “Am crezut, ca un nebun, că locul meu e printre marii artiști”. Exclusiv

Marius Mihalache, celebrul muzician, a concertat la teatrul Scala din Milano când aveam doar 17 de ani. De emoție nici nu știa unde se află.
27.05.2024 | 11:00
Marius Mihalache celebrul artist care a concertat la teatrul Scala din Milano implineste 50 de ani Am crezut ca un nebun ca locul meu e printre marii artisti Exclusiv
Marius Mihalache împlinește 50 de ani. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Marius Mihalache împlinește, astăzi, 50 de ani și ne dezvăluie detalii exclusive din viața personală și profesională.

Marius Mihalache împlinește 50 de ani, dezvăluiri exclusive

Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, artistul Marius Mihalache își aduce aminte cum, la 17 ani, a concertat la teatrul Scala din Milano și nu a știut unde se află. Aflăm totul despre prietenia lui cu celebrul muzician Chick Corea și cum și-a cunoscut soția, pe Arabele. Marius Mihalache ne spune ce își dorește de ziua lui și cum și-ar da toată cariera pentru o secundă de fericire alături de familia lui.

ADVERTISEMENT

“Singurul meu vis a fost să cânt”

La mulți ani, Marius Mihalache. Ce îți doresti cel mai mult, nu neapărat de ziua ta?

-De ziua mea îmi doresc un parfum de la Roja, o pereche de ghete Dr. Martens și două zile pe barcă, pe Mediterana. Mai vreau doi mici și o bere (râde, n. red.).

Mai există ceva, în acești 50 de ani pe care-i împlinești azi, ce nu ai bifat până acum, vreun vis neîplinit?

ADVERTISEMENT

-Singurul meu vis a fost să cânt, Dumnezeu m-a ajutat și toată viața mea s-a desfășurat în jurul muzicii. Sigur că visam, când eram copil, să am propriile mele concerte, să cânt în festivaluri mari, să urc pe cele mai importante scene. Visam să cunosc artiști mari și să fac școli bune de muzică. Din fericire, toate aceste lucruri pe care mi le-am dorit, fac parte din viața mea acum.

Ce își dorește Marius Mihalache la 50 de ani

Cum era Marius la 20 de ani și cum te simți azi, la 50? Ce crezi că ai câștigat și ce ai pierdut în toți acești ani?

ADVERTISEMENT

-La 20 de ani îmi doream un Audi și să plec în America… la 21 le-am avut pe amândouă.  Acum, la 50, îmi doresc o Mazda și o pisică. Să ști că nu mă simt cu mult schimbat față atunci când aveam 20 de ani. Mă rog, am cu vreo 20 kilograme mai mult și ceva mai multă experiență. Adică, spre deosebire de fiul meu, am văzut filmul ăsta de mai multe ori ți cam știu cum se termină.

“Am crezut, ca un nebun, că locul meu e printre marii artiști”

Dacă ar fi să ștergi ceva din trecutul tău, la ce lucru sau întâmplare ai renunța?

-Nu-mi pun așa problema. Viața mea a ajuns acolo unde mi-am dorit si unde m-am pregătit să ajung. Am crezut, ca un nebun, că locul meu e printre marii artiști si m-am zbătut din răsputeri ca să-mi câștig acest loc.

ADVERTISEMENT

El nu vine de la sine, indiferent cât de talentat ești. Evident că am avut multe eșecuri. Poate prea multe. Dar niciodată nu mi-a trecut prin cap să renunț. Eu sunt dovada clară a zicalei: “ai grija ce-ți dorești ca s-ar putea sa ți se întâmple” ( râde, n. red. ).

N-aș schimba nimic. Totul a fost așa cum trebuia sa fie. Tot ce mi sa întâmplat si ce mi se întâmplă, pe toate planurile, este o prelungire a ceea ce sunt eu, a ceea ce gândesc eu, a ceea ce simt eu.

De la vârsta de 4 ani, când mulți copilași nu știu ce vor, ai pus mâna pe țambal și ți-a plăcut. Cine ți-a cultivat această pasiune?

-Pasiunea pentru muzica o avem în familie. Ne naștem în muzică. Așa că nu a trebuit nimeni să facă niciun efort pentru a-mi cultiva dragostea pentru muzică.

Marius Mihalache nu a știut că a concertat pe scena teatrului Scala din Milano

La doar 17 ani, pe scena teatrului Scala din Milano, oamenii te-au ovaționat la scenă deschisă. Cum te-ai simțit? Erai doar un copil.

-Nici măcar n-am știut că am cântat la Scala di Milano… după concert am ieșit în foaierul teatrului, iar oamenii veneau la mine si mă întrebau: “Cum e sa cânți, la vârsta ta, la Scala?”. Le-am spus ca nici măcar nu îndrăznesc să visez să ajung acolo și oamenii au început să râdă.

Ai cunoscut succesul foarte devreme. Acest lucru te-a schimbat, ți s-a urcat vreodată celebritatea la cap?

-Nu înțeleg cum sa ți se urce succesul la cap… dacă succesul este o consecință a pregătirii tale, nu te ia prin surprindere. E o normalitate. Cred că ți se urcă la cap atunci când el aterizează în viața ta pe nepusă masa. La noi se zice că, dacă reziști 10 ani pe scenă la un nivel înalt, atunci poți spune ca ai succes.

“Nu plătești nimic pentru lucrurile care ți se dau, succesul nu are preț”

Pentru un artist de talia ta consideri că există un preț al succesului pe care a trebuit să-l plătești?

-Nu plătești nimic pentru lucrurile care ți se dau, totul faci din dragoste si pasiune. Succesul nu are preț. Dacă ai ce spune lumii ca artist, cu siguranță succesul va veni.

Tatăl Marius Mihalache: “Este cel mai greu rol pe care trebuie să-l joc”

Cum este tatăl Marius? Lorin ți-a moștenit, clar, talentul.

-Este cel mai greu rol pe care trebuie să-l joc. Să ai în responsabilitatea ta viața unui om, pașii lui în viață să depindă în mare măsură de tine, să fii un model pentru un copil. Astea mi se par lucruri încărcate de o responsabilitate enormă.  M-am străduit, cât am putut, să le arăt niște valori corecte copiilor. Să-i pregătesc pentru a lua decizii corecte în viață. E foarte greu.

Nu ți-a fost greu să ști că și el se va lovi de greutățile pe care le-ai trecut tu?

-Lorin, fiul meu, va trăi în lumea pe care si-o dorește și în care e pregătit să intre. Viața muzicală e foarte frumoasa, poate cea mai frumoasă din lume. Dacă va fi roz, depinde numai si numai de el.

Cea mică îți calcă și ea pe urme?

-Emily, fiica mea, nici nu vrea sa audă de muzică (râde, n.red.). Deși este extrem de talentată zice că e suficient cât de mulți muzicieni sunt în casă.

“A fost cel mai frumos moment al carierei mele”

Îți mai aduci aminte prima ta întâlnire cu Chick Corea, marele muzician?

-Dacă-mi aduc aminte de întâlnirea cu Chick Corea? (râde, n.red.). A fost cel mai frumos moment al carierei mele. Am crescut în minte cu Chick Corea și, la 23 de ani, am reușit sa fiu cu el pe scenă, să-l cunosc, să-l ating… o minune!

Cum ai cunoscut-o pe Arabele, soția ta? Care a fost primul gând atunci când ai văzut-o?

-Pe Arabele când am cunoscut-o avea o fustă lungă, neagră și un tricou alb și peste el ceva negru. Niște bocanci în picioare, un păr creț portocaliu. Ar fi trebuit să ne vedem pentru a face un proiect… și proiect ne-am făcut (râde, n. red.).

Cum te-a schimbat soția ta, familia?

-Am cea mai frumoasă și fericită familie din lume. Viața noastră e o poveste frumoasă care nu se va termina niciodată. Sunt un om fericit! Și oricând aș da toată cariera mea și împlinirile mele pentru o secundă cu familia mea fericita!

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”