Mitran: "E bine ce face Hagi cu Ianis? Nu e bine, tovarăşi, nu e bine!"

gheorghe hagi, ianis hagi, liga 1, viitorul
OPINIILE FANATIK

Editorialistul FANATIK.RO combate ironic atacurile mârlăneşti la adresa lui Gheorghe Hagi, care a "îndrăznit" să-l readucă din Italia, de la Fiorentina, pe fiul său, Ianis Hagi

Întâi şi întâi au fost anonimii, îi ştiţi, cei care comentează fără să-şi asume nimic. Au venit apoi oamenii de fotbal. Şi întrebaţi, şi neîntrebaţi. Mai mult neîntrebaţi, dar destui şi cei întrebaţi. "Ce ziceţi de faptul că Hagi a mers în Italia să-l ia înapoi pe Ianis de la Fiorentina? E bine că a intervenit"?

Se subînţelege: adică în viaţa şi în cariera băiatului său.

Şi, când colo, ce să vezi, ultimii pe listă, dar nu cei din urmă, şi ziariştii. Dar întrebările lor au fost mai rafinate, mai aşa şi pe dincolo, care scrise mai adânc, care mai vocale, mai orale, că altfel nu ştiu cum să le zic. Deşi ştiu, mint că nu ştiu.

Hagi: "Alor mei le-am dat ce era mai important, totuşi. Numele"

Fel de fel de jucători, toţi fotbalişti, toţi căpitani au ţinut neapărat să-şi dea şi ei cu părerea. E bine ce face Hagi? Nu, nu e bine, tovarăşi, nu e bine deloc!

Pe la alte emisiuni, alţii, tot fotbalişti, tot căpitani. Toată lumea, am înţeles eu, într-un târziu, cam ştia ce ar fi trebuit să facă Hagi, în afară de Hagi însuşi. Şi după ce că nu ştia, nici nu vroia să înveţe.

Citeste tot articolul »
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30
Liga Nationala ASC Corona Brasov - SCM Craiova
1 EUR4.6573 lei-0,0026
1 USD3.8067 lei-0,0115
1 XAU163.7883 lei+0,1902