Life

Marius Moga, în vacanță cu familia. Ce destinație au ales: „Merităm”

Marius Moga și-a luat soția și fetița și au plecat într-un sejur de șapte zile în Grecia, acolo unde se relaxează după un an în care au muncit din greu.
19.08.2022 | 15:29
Marius Moga in vacanta cu familia Ce destinatie au ales Meritam
Marius Moga și soția lui au plecat în vacanță în Grecia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Marius Moga și Bianca Lăpuște, împreună cu fiica lor, au plecat într-o binemeritată vacanță. Ca destinație, aceștia au ales Grecia, iar soția vedetei Pro TV a mărturisit că singurul lor obiectiv este să se relaxeze.

Marius Moga și familia, în vacanță departe de casă. Destinația preferată de artist

Marius Moga și-a luat familia și a plecat în vacanță în Grecia. Artistul, Bianca și fiica lor, Maria, au fugit departe de stresul cotidian și sunt hotărâți să se bucure din plin de timpul liber.

ADVERTISEMENT

„Am muncit ca să merităm vacanța. Mai mult ne relaxăm, este o perioadă în care încercăm să ne reconectăm. Suntem doar noi trei și mașina e plină.

Mai stăm încă cinci nopți. Mergem să vizităm alte plaje, ne-am propus să vizităm mai multe destinații locale”, a povestit Bianca Moga în emisiunea Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, juratul de la SuperStar România nu poate sta departe de muncă și, în continuare, lucrează de pe plajă.

„Și-a luat un mini-studio cu el. Așa l-am luat, așa îl am”, a glumit soția artistului.

Ce obicei are Bianca Moga atunci când pleacă în vacanțe: „Marius se supără, dar e resemnat”

Bianca Moga a mărturisit că de fiecare dată când pleacă în concediu, are obiceiul de a uita sau pierde câte ceva. De pildă, frumoasa blondină și-a lăsat tableta în avion. Soțul său, însă, s-a resemnat cu situația și nu se mai supăra.

ADVERTISEMENT

Totuși, partenera de viață a lui Marius Moga a recunoscut că rolul de mamă a responsabilizat-o și, atunci când este în preajma fiicei sale, este mult mai atentă.

„Deocamdată, nu am pierdut nimic, dar nu pot să garantez. Este un obicei de-al meu pe care încerc din răsputeri să îl schimb și uite că îmi iese.

ADVERTISEMENT

Atunci când sunt cu copilul, nu mai am acest defect. Sunt mult mai grijulie, mult mai atentă. Marius se supără, dar e resemnat. Nu e o supărare activă”, a declarat Bianca.

 

 

ADVERTISEMENT