Stiri sportive

Detalii INCREDIBILE despre divorţul anului în fotbal!

Marius Niculae a decis să divorţeze de soţia sa, iar motivul ar fi infidelitatea Cristinei, prinsă în fapt de un detectiv angajat de fotbalist....
30.11.2014 | 00:15
Detalii INCREDIBILE despre divortul anului in fotbal

Marius Niculae a decis să divorţeze de soţia sa, iar motivul ar fi infidelitatea Cristinei, prinsă în fapt de un detectiv angajat de fotbalist.

Marius şi Cristina s-au căsătorit în urmă cu 14 ani, deşi părinţii atacantului nu au fost de acord. Cel mai vehement a fost tatăl lui jucătorului, Constantin, cunoscut drept “Sensei” datorită activităţii sale în judo. De altfel, acesta a fost şi motivul pentru care “Săgeată” nu a mai vorbit cu părintele său o perioadă îndelungată. La urechile lui Niculae Senior au ajuns unele zvonuri care nu-i făceau deloc cinste Cristinei, iar acesta şi-a sfătuit băiatul să renunţe la relaţie şi să se concentreze asupra carierei. Mult prea îndrăgostit, Marius nici nu a vrut să audă şi i-a acordat credit iubitei sale. În 2011, cei doi au devenit fericiţii părinţi au unei fetiţe.

marius-niculae-e1416134490469

Trădat de propria fiică, Gigi Becali mai are o speranţă!

Are amant de cinci luni

Zvonuri conform cărora Cristina nu ar fi soţia tocmai perfectă au circulat de-a lungul timpului. Marius, însă, nu le-a dat crezare şi a pus totul pe seama invidiei celor din jur. Lucrurile au luat, din păcate pentru cuplu, o turnură incredibilă în acest an. Între Niculae şi soţia sa a intervenit o răceală, iar lucrurile între cei doi nu au mai fost ca la început. Motiv pentru care fotbalistul a decis să ia atitudine. Iar ce a aflat l-a lăsat, pur şi simplu, cu gura căscată pe “Săgeată”. În faţa ochilor săi au ajuns dovezi clare, conform cărora soţia sa ar avea un amant de aproximativ cinci luni. Dar modul cum a intrat în acestora este unul demn de filmele de Oscar.

A angajat detectiv particular

Dorind să afle cu exactitate ce se întîmplă cu soţia sa, Marius Niculae ar fi angajat un detectiv particular, conform surselor FANATIK.RO. Acesta ar fi urmărit-o pe Cristina timp de o lună şi ar fi prins-o în ipostaze indecente cu amantul. Agentul secret i-a prezentat dovezile compromiţătoare fotbalistului, care nu a dorit să ia o decizie la cald. După ce s-a mai liniştit, “Săgeată” şi-a sunat soţia şi a stabilit cu aceasta o întîlnire. Niculae a luat cu el toate fotografiile şi filmuleţele care i-au fost puse la dispoziţie de detectivul pe care l-a angajat pentru a i le prezenta soţiei.

Coşmarul lui Halep, acuzată: “S-a culcat cu toţi jucătorii!”

Niculae a vrut să-i dea o ultimă şansă

Ajuns faţă în faţă cu Cristina, Marius a scos pe masă tot “arsenalul” pe care îl avea la dispoziţie. “Potoleşte-te, nu este bine ce faci! Eşti femeie măritată şi te faci de ruşine. Dacă nu te linişteşti, voi intenta divorţ şi voi cere custodia fetiţei! Gîndeşte-te bine ce decizie vei lua”, i-ar fi transmis fotbalistul soţiei sale, conform surselor noastre. Niculae a folosit un ton calm, fiind gata să mai acorde o şansă căsniciei sale, deşi Cristina greşise flagrant. Semn că “Săgeată” o iubeşte în continuare şi ar fi fost dispus să-şi ierte nevasta, mai ales că la mijloc este şi fetiţa lor, Raisa Elena.

“Nu mă împac cu tine, iubesc alt bărbat!”

În mod normal, orice femeie şi-ar fi recunoscut greşeala şi i-ar fi cerut soţului iertare în genunchi. Nu a fost, însă, şi cazul Cristinei. “Nu mă împac cu tine sub nici o formă! Îl iubesc prea mult pe acel bărbat”, ar fi fost răspunsul şocant al, încă, doamnei Niculae. Dată fiind situaţia, este clar că între cei doi nu mai poate exista cale de împăcare şi că divorţul este iminent. Va urma, probabil, o separare cu scandal, asta dacă ţinem cont că Marius Niculae a strîns ceva “caşcaval” de-a lungul carierei de fotbalist, iar Cristina va dori să-şi asigure viitorul şi să intre în posesia unei părţi din avere.

INCENDIAR! Mădălina Ghenea complet goală!

Dacă lucrurile merg bine, divorţul vine în decembrie

Iniţiativa divorţului aparţine lui Marius Niculae, iar fotbalistul este reprezentat de Anca Bălăşoiu. Totuşi, fotbalistul şi soţia sa au 30 de zile să se împace. Însă este greu de crezut că vom asista la aşa ceva. “Ce pot sa vă spun este că nu este o culpă comună. Părţile au înţeles să meargă pe procedura divorţului la notariat, s-a iniţiat pe 31.10 această procedura şi sînt în termenul de 30 de zile de reflecţie, urmînd ca la începutul lunii decembrie să meargă şi să semneze convenţia de divorţ care va acoperi toate aspectele, şi acţiunea de divorţ, şi custodia copilului şi partajul”, a spus avocata fotbalistului. În cazul în care Cristina va avea alte pretenţii decît cele stabilite iniţial şi va refuza să semneze convenţia la începutul lui decembrie, soţii Niculae vor ajunge la Tribunal.

Gigi Becali, liber de Crăciun!

Nu are echipă

Marius Niculae este în prezent fotbalist liber de contract. În vara acestui an, atacantul a semnat cu echipa turcă de ligă secundă Şanliurfarspor, dar cel poreclit “Săgeată” a plecat de acolo fără să fi apucat să debuteze pentru acea formaţie. Apoi, Niculae a fost ofertat de Rapid, dar a refuzat să îmbrace tricoul alb-vişiniu pentru că este dinamovist convins. Atacantul a debutat în prima divizie pentru “cîini”, la doar 15 ani şi cinci luni. Pentru formaţia din “Ştefan cel Mare” a marcat de 82 de ori în 189 de partide. În afara lui Dinamo, vîrful a mai evoluat pentru Sporting Lisabona (2001-2005), Standard Liege (2005-2006), FSV Mainz (2006-2007), Inverness ( 2007-2008 ), FC Vaslui (2012-2013), Shadong Lumeng (2013) şi Hoverla Ujgorod (2013-2014).

3 milioane de euro este averea soţilor Niculae

14 ani a durat căsnicia dintre Marius Niculae şi Cristina

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Au murit acum câteva ore! Vestea care a explodat într-un oraş celebru din România