Fotbal intern

Marius Niculae a semnat cu CS Dinamo. “Săgeată” va juca în Liga a 4-a

21.03.2019 | 13:53
Marius Niculae într-un meci jucat pentru Dinamo în Liga 1 Betano. Atacantul a semnat cu gruparea din Liga a 4-a.

Marius Niculae a decis să revină în fotbal și a semnat cu CS FC Dinamo, echipă care evoluează în Liga a 4-a, anunță sport.ro. Atacantul în vârstă de 37 de ani care a evoluat pentru formația din Ștefan cel Mare în trei rânduri a hotărât să îmbrace tricoul echipei deținute de Nicolae Badea.

Marius Niculae a semnat cu CS Dinamo

“Săgeată” a acceptat propunerea venită din partea celor de la CS FC Dinamo, echipă care se află pe poziția a 2-a în clasamentul Ligii a 4-a, cu 47 de puncte, la două în spatele liderului CSA Steaua. Marius Niculae va avea ocazia să se dueleze cu Epaminonda Nicu (Progresul 2005), Hristu Chiacu și Stelian Stancu (Carmen București), dar și cu Marius Lăcătuș, antrenorul celor de la CSA Steaua București, în al patrulea eșalon fotbalist.

Marius Niculae va reveni pe terenul de fotbal după patru ani. Atacantul în vârstă de 37 de ani s-a retras din fotbal în 2015 pe când evolua pentru Dinamo București în Liga 1 Betano. “Săgeată” a evoluat pentru echipa din Ștefan cel Mare în 1996-2001 și 2008-2012.

Cristiano Ronaldo și Marius Niculae în perioada în care erau coechipieri la Sporting Lisabona

Marius Niculae a fost coleg cu Cristiano Ronaldo

Pe parcusul carierei, Marius Niculae a evoluat pentru echipe precum Dinamo, Standard Liege, Mainz, Inverness, Kavala, Vaslui, Shandong Luneng, Hoverla și Sanliurfaspor, dar și la Sporting Lisabona, acolo unde a fost coechipier cu Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus.

Da, da, era extrem de sensibil. Se supăra pe mine când i-o băgam pe aia că e mai mare decât pare în realitate. Era turbat cu trasul la sala de forţă. Până să vină el, nu era nimeni mai tare ca mine. Îţi dai seama, o viată întreagă am făcut judo. Dar Cristiano trăgea la fiare mai tare ca mine. Eram uluit! Aşa că glumeam şi îi spuneam că pare mai mare decat cei 17 ani din realitate, că mergea cu barca între Madeira şi Lisabona şi aşa făcea doi-trei ani! Se supăra, dar îi trecea repede. Atunci, eu eram un simbol al lui Sporting şi îi plăcea să stea pe lângă mine […]”, spunea Marius Niculae despre Cristiano Ronaldo.