Fotbal intern

Marius Niculae, atac frontal la Mircea Rednic! “Eu l-am propus pe Montini la Dinamo!”

17.12.2018 | 10:22
Marius Niculae atac frontal la Mircea Rednic Eu lam propus pe Montini la Dinamo
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al dinamoviștilor, Marius Niculae a lansat un atac frontal la Mircea Rednic! Acesta susține că el l-a recomandat pe italianul Montini pentru un transfer în Ștefan cel Mare, dar s-a lovit chiar de refuzul actualului antrenor al echipei. Până la urmă, Montini a semnat în urmă cu o lună de zile cu Dinamo. Niculae nu uită însă că transferul se putea face mult mai devreme

“Eu îl ştiam pe acest jucător. Chiar eu l-am propus acum două luni, a fost refuzat de Mircea Rednic. A spus că nu îi place. După o lună joacă la Dinamo. Asta este viaţa! Tocmai de aceea o las mai moale cu impresariatul şi mă apuc de cazuri care chiar ajută oamenii” a declarat Marius Niculae.

ADVERTISEMENT
Marius Niculae, atac frontal la Mircea Rednic! Mattia Montini in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 15 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mattia Montini a marcat trei goluri în poarta Craiovei

Marius Niculae, atac frontal la Mircea Rednic!

Marius Niculae este fericit pentru victoria câinilor în fața celor de la CS Universitatea Craiova. Haita este însă abia pe locul 11, dar mai are numai șase puncte de recuperat față de ultima poziție care merge în play off. Un singur lucru îl nemulțumește pe Marius Niculae – lucrurile s-au schimbat mult față de echipa din Ștefan cel Mare pe care el o știa. Altădată câinii se luptau la titlu, acum se zbat în partea a doua a clasamentului din Liga 1 Betano. Cinci victorii au bifat până în acest moment elevii lui Mircea Rednic.

“Sincer, m-a surprins acest 3-0. Este un lucru bun că Dinamo a câştigat. Au o misiune foarte grea ca să ajungă în play-off. Din nefericire, ăsta este Dinamo din ziua de azi. Înainte ne băteam la titlu şi ne gândeam ce transferuri importante o să facem ca să luăm titlul. În acest moment aducem jucători de peste tot şi să încercăm să facem o echipă care să joace în play-off” a adăugat Marius Niculae.

  • 22 de puncte a strâns Dinamo în clasament