Sport

Marius Niculae îl dă exemplu pe Cristiano Ronaldo jucătorilor de la naționala U21: „Trebuie să muncească mai mult!”

Marius Niculae îl dă pe Cristiano Ronaldo exemplu jucătorilor României U21, povestindu-le cum se pregătea starul portughez, fostul său coleg de la Sporting Lisabona.
18.11.2021 | 23:08
Marius Niculae il da exemplu pe Cristiano Ronaldo jucatorilor de la nationala U21 Trebuie sa munceasca mai mult
ADVERTISEMENT

„Săgeată” crede că tinerii jucători trebuie să muncească mai mult și să reziste mai bine din punct de vedere fizic, mărturisind că unii nu mai facă față la fel de bine meciului după minutul 60.

Team managerul echipei de tineret este încrezător în generația pe care Florin Bratu o formează la naționala U21 și crede că „tricolorii mici” vor face din nou un grup puternic, cum s-a întâmplat și în perioada lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Marius Niculae îl dă exemplu pe Cristiano Ronaldo jucătorilor de la naționala U21

Marius Niculae a recunoscut că îl dă exemplu mereu pe Cristiano Ronaldo jucătorilor României U21, în ceea ce privește antrenamentele, dar și seriozitate din teren și din afara lui:

„A fost greu! Italienii au jucători foarte buni. E o echipă foarte puternică, sunt acolo jucători care pot face oricând pasul la echipa mare, iar diferența s-a văzut după pauză.

ADVERTISEMENT

Trebuie să muncească mai mult jucătorii la antrenament, apoi la meciuri, pentru că doar așa pot ajunge mari.

În ziua de azi, trebuie să facem ambele faze, iar unii jucători mai cedează după minutul 60, cum s-a întâmplat și cu Italia”.

ADVERTISEMENT

„Eu îl dau tot timpul pe Cristiano Ronaldo, el făcea antrenament și înainte cu o oră de a începe antrenamentul și după o oră după ce îl termina și mai făcea și în cameră”, a mai spus Marius Niculae, la TV DigiSport.

„Se formează un grup puternic!”

Marius Niculae a continuat și a spus că la naționala U21 se formează din nou un grup puternic, dar a recunoscut și că mai sunt lucruri de pus la punct, ținând cont și de vârsta fragedă a jucătorilor:

ADVERTISEMENT

„Se formează un grup puternic, e mult de muncă, dar lucrurile se pun cap la cap ușor, ușor. Mai sunt neatenții la marcaj, sunt încă tineri, le pot regla pe parcurs”.

În ultimul meci amical jucat, România U21 a pierdut confruntarea împotriva Italiei U21, deși „tricolorii” mici au condus până în minutul 41 cu scorul de 2-0.

În cele din urmă, italienii au revenit și au întors scorul, marcând patru goluri, dintre care trei au fost înscrise de fundașul lui Crotone, Simone Canestrellli, care s-a aflat chiar la debut.

ADVERTISEMENT