News
notix pixel id

Niculae a plecat din Turcia după doar o lună! Motivul pentru care a rupt înţelegerea cu Şanliurfaspor

UPDATE 21.13: Turcii au anunţat că Niculae a fost dat afară de la  Şanliurfaspor, însă jucătorul neagă şi susţine că el a fost cel care a decis să nu mai rămînă la echipă.  "Nu se...
22.08.2014 | 21:10
Niculae a plecat din Turcia după doar o lună! Motivul pentru care a rupt înţelegerea cu Şanliurfaspor

UPDATE 21.13: Turcii au anunţat că Niculae a fost dat afară de la  Şanliurfaspor, însă jucătorul neagă şi susţine că el a fost cel care a decis să nu mai rămînă la echipă.  “Nu se pune problema să fi fost dat afară, lucrurile stau astfel: când ne-am înţeles asupra contractului am primit o sumă, iar ieri trebuia să primesc restul banilor, ceea ce nu s-a mai întîmplat.

Conform acordului de la început, dacă nu mi se plăteau banii, deveneam automat liber de contract. Nu ştiu ce informaţii au venit dinspre Turcia, cine m-a plăcut şi cine nu, eu vă spun că a fost o problemă financiară”, a declarat Niculae.

………………………..

Marius Niculae a fost dat afară de la Şanliurfaspor la doar o lună după ce a semnat contractul! ”Săgeată” a ajuns la gruparea din liga a doua din Turcia în luna iulie şi n-a apucat să joace nici un meci oficial, anunţă Gazeta Sporturilor.

Directorul tehnic al clubului nu-l agrează pe Marius Niculae, deoarece atacantul român a fost adus peste capul său la echipă. Astfel, ”Săgeată” este nevoit să-şi găsească o nouă echipă pe fugă, întrucît perioada de transferuri este aproape de final.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri