Marius Niculae, declarație fără precedent înainte de Dinamo – FCSB! ”Nu mai este chiar un derby”

Traian Terzian   
in Liga 1 Betano
08/11/2018, 20:34
Marius Niculae, declarație fără precedent înainte de Dinamo – FCSB! ”Nu mai este chiar un derby” GALERIE FOTO
Marius Niculae a declarat că Dinamo - FCSB nu mai este chiar un derby din cauza nivelului scăzut

Fostul atacant Marius Niculae a făcut o declarație fără precedent înaintea meciului Dinamo – FCSB, din etapa cu numărul 15 a Ligii 1 Betano. Marele derby al fotbalului românesc se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională din Capitală.

Ajuns la 37 de ani, Marius Niculae a fost un produs al clubului Dinamo București și în cele aproximativ 250 de meciuri jucate pentru ”câini” a marcat peste 100 de goluri. Atacantul a mfost unul dintre favoriții suporterilor dinamoviști care l-au poreclit ”Săgeată”.

Marius Niculae, declarație dură înainte de Dinamo – FCSB: ”Valoarea a scăzut foarte mult”

”Din punctul meu de vedere nu mai este chiar un derby, pentru că valoarea a scăzut foarte mult la ambele echipe. La noi era o nebunie şi la o săptămână după meci, încă resimţeam acea tensiune”, este declarația făcută de Marius Niculae la Telekom Sport înaintea meciului Dinamo – FCSB.

Marius Niculae celebrează un gol marcat pentru Dinamo București
Marius Niculae celebrează un gol marcat pentru Dinamo București

Fostul fotbalist dinamovist Florin Răducioiu consideră că farmecul derby-ului s-a pierdut: ”Eu ţin cu Dinamo şi sunt convins că vom asista la un meci bun. Rămâne un meci al orgoliilor, al ambiţiilor. Eu sunt convins că va fi un meci bun, vor contribui foarte mult şi suporterii lui Dinamo la acest spectacol. Dar farmecul s-a pierdut, da”.

”În ceea ce priveşte jucătorii, valorile. Nu ai cu cine să te identifici în acest moment. Am asistat la meciul cu Voltunari şi nu am reuşit să identific un lider al acestei echipe a lui Dinamo. Mi-ar fi plăcut să retrăiesc meciurile de altă dată şi ca suporter”, a mai spus Florin Răducioiu.

Suporterii echipei FCSB au primit 7.000 de bilete la prețul unic de 15 lei pentru derby-ul cu Dinamo de duminică seară. Înaintea meciului, finanțatorul Gigi Becali a anunțat că nu le va acorda nicio primă jucătorilor antrenați de Nicolae Dică.

Închide ×