Fotbal intern

Marius Niculae a dat bani pentru dedicații lui Adi Minune. Ce i-a cântat celebrul manelist. Video

01.12.2018 | 18:10
Marius Niculae a dat bani pentru dedicații lui Adi Minune

Fostul mare atacant al lui Dinamo, Marius Niculae, a rămas în inima fanilor „câinilor” chiar dacă și-a agățat ghetele în cui. Unul dintre cei mai înfocați suporteri ai săi este nimeni altul decât manelistul Adrian Copilul Minune, iar „Săgeata” nu a ezitat să meargă la o petrecere la care Adi Minune a întreținut atmosfera.

Muzicianul a postat chiar pe contul său personal un video în care cântă împreună cu formația sa, iar unul dintre oamenii care se distrează alături de Adi Minune este chiar Marius Niculae. De altfel, „Săgeata” pare să se simtă ca un pește în apă sub acordurile vioarei, chitarei și ale trompetei. Fotbalistul cu 44 de selecții și 15 goluri la naționala României este văzut cum le oferea bani lăutarilor pentru dedicații, câte 100 de lei la fiecare muzician. Clipul postat de Adrian Minune a strâns aproape 30.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore de când e online.

Gepostet von Adrian Minune am Freitag, 30. November 2018

Adrian Copilul Minune are mai multe manele dedicate lui Marius Niculae

Adrian Copilul Minune este cunoscut ca un mare fan al lui Dinamo București și a dedicat de mai multe ori melodii către clubul din Ștefan cel Mare. Marius Niculae este unul dintre fotbaliștii săi favoriți, iar Adi Minune a ținut să îi compună atacantului chiar două manele, ambele în perioada de glorie a „Săgeții”. În prima dintre ele manelistul face referire la cuplul pe care îl făcea Marius Niculae cu Mario Jardel, în atacul celor de la Sporting Lisabona și avea refrenul „Eu sunt Marius Niculae, păcălesc orice apărare, nu este portar în lume, să nu aibă teamă de mine!”   Ascultă aici maneaua dedicată lui Marius Niculae, de Adi Minune.

O altă manea dedicată de Adi Minune lui Marius Niculae are versurile semnate de cunoscutul Dan Bursuc, iar refrenul sună în felul următor: „Marius, Marius, Marius Niculae, e atacant de valoare, toată lumea îi știe clasa, când șutează rupe plasa!”