Carousel hot news

Marius Niculae, detalii din vestiarul “câinilor”. Ce zice despre relaţia dintre Contra şi Negoiţă

Marius Niculae, fostul mare jucător al formaţiei FC Dinamo Bucureşti, a vorbit despre situaţia tensionată din "Ştefan cel Mare". Fostul atacant nu a uitat nici de Juan Albin, jucător care a...
Autor: Iuliana Spirache | 16.08.2017 | 20:12
Marius Niculae, detalii din vestiarul

Marius Niculae, fostul mare jucător al formaţiei FC Dinamo Bucureşti, a vorbit despre situaţia tensionată din “Ştefan cel Mare”. Fostul atacant nu a uitat nici de Juan Albin, jucător care a plecat de la Dinamo deşi semnase în vară. Niculae susţine că mijlocaşul uruguayan ar fi făcut un act de indisciplină şi acesta este principalul motiv pentru care Cosmin Contra a decis să renunţe la serviciile lui.

Mai mult, Marius Niculae susţine că Ionuţ Negoiţă, patronul lui FC Dinamo Bucureşti, nu s-ar băga niciodată peste Cosmin Contra şi a ţinut să îi laude pe cei de la CFR Cluj. (Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real)

MARIUS NICULAE DINAMO. Ce zice despre relaţia dintre Contra si Negoiţă

“Eu cred că antrenorul ştie cle mai bine. Probabil că nouă nu ni s-au dat toate informaţiile. Contra este acoperit şi cred că problemele sunt mult mai complexe decât faptul că Albin a lipsit de la un singur antrenament. Eu cred că sunt alte motive. Albin este un jucător care poate să facă foarte uşor diferenţa în campionatul nostru, un foarte bun marcator de lovituri libere. Eu cred că sunt alte motive. Eu ştiu că Cosmin ţine foarte mult la disciplină şi nu contează cum îl cheamă pe acel jucător. Eu aşa cred! A fost vorba de un act de indiciplină

Nu mi se pare normal să plece jucători în timpul campionatului. Trebuie să fi acoperit pe acele posturi cu jucători de aceeaşi valoare. Dinamo trebuie să se întărească foarte mult. Să ne uităm la CFR că s-a întărit şi se luptă la titlu. Steaua a început mai prost, dar aseară a arătat că poate să îşi revină. Cât timp am fost eu la Dinamo domnul Negoiţă nu a venit în vestiar, nu a impus niciun jucător şi nu s-a implicat. Eu nu cred că domnul Negoiţă s-ar băga peste Contra pentru că ar pleca imediat. Eu cred că Nemec şi Hanca se aşteptau să plece în această vară şi de asta nu mai au concentrarea de anul trecut, atunci când făceau diferenţa. Mie mi-a plăcut atitudinea jucătorilor din meciul cu CFR, dar nu şi în meciul cu CSM Poli Iaşi”, a spus Marius Niculae pentru TV Digi Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!