Fotbal international

Marius Niculae este ambasadorul lui Sporting Lisabona în România. “E foarte mult de muncă”

26.10.2018 | 09:36
Marius Niculae a fost desemnat ambasadorul lui Sporting Lisabona în România

Sporting Lisabona încearcă să își revină după șocul suferit în finalul sezonului trecut și după schimbările drastice prin care a trecut în ultima perioadă. Clubul din capitala Portugaliei și-a desemnat ambasadori din rândul jucătorilor din mai multe țări pentru a promova brandul în întreaga lume, printre țările alese fiind și România. Marius Niculae este ambasadorul lui Sporting Lisabona în România.

Clubul la care a jucat fostul atacant Marius Niculae trece printr-o perioadă foarte dificilă. La finalul sezonului trecut, mai mulți suporteri au intrat peste jucători în cantonament și i-au bătut, iar în urma incidentului mulți dintre aceștia au decis să părăsească echipa. Sporting are acum un nou președinte, dar și un nou antrenor și încearcă să își spele imaginea cu ajutorul unor jucători reprezentativi. Astfel, oficialii echipei au ales 11 jucători din 11 țări diferite pentru a promova brandul Sporting în lume. Din România a fost ales Marius Niculae, care a jucat la gruparea din Lisabona între 2001 și 2005.

Marius Niculae a fost desemnat ambasadorul lui Sporting Lisabona în România

“Sunt ambasardorul Sporting pe România, oficial. Au fost foarte multe schimbări, ştim ce s-a întâmplat cu fostul preşedinte. A venit un nou preşedinte… am acolo un fost coleg, Hugo Viana, şi cu el ţin legătura. Mi-a zis că e foarte mult de muncă, au plecat mulţi jucători, dintre care şi Geloson Martinez. Era unul dintre cei mai buni şi puteau să facă profit cu el. Au adus un antrenor, Peseiro, şi eu, şi Hugo Viana l-am avut la Sporting şi cu care am jucat finala Cupei UEFA”, a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Perioada petrecută la Sporting a fost cea mai bună din cariera lui Marius Niculae, care din păcate a suferit o accidentare gravă chiar când AC Milan se interesa de el. În 76 de meciuri jucate pentru portughezi, Niculae a marcat 20 de goluri. De asemenea, fostul atacant român a cucerit titlul în Portugalia cu Sporting în anul 2002.