Fotbal intern

Marius Niculae, făcut praf de Mihai Bendeac. Ce a răspuns “Săgeată”

Fostul jucător al lui Dinamo, Marius Niculae a fost criticat de actorul Mihai Bendeac, pentru o parcare, să-i spunem neinspirată. "Sageată" a răspuns într-un mod grosolan.
23.12.2017 | 20:28
Marius Niculae facut praf de Mihai Bendeac Ce a raspuns Sageata

Cunoscut ca unul care nu înghite excesele vedetelor de orice natură, actorul Mihai Bendeac l-a “taxat” vineri, pe o reţea de socializare, pe fostul fotbalist al lui Dinamo, Marius Niculae, pentru faptul că şi-a parcat maşina, la un mall, pe un loc destinat persoanelor cu handicap.

”Eram, zilele trecute, în parcarea unui Mall. Căutam un loc de parcare. Mă învârteam de ceva timp. La un moment dat, exact în faţa mea, un Mercedes parchează. Al dracu’ ghinion! Mă uit mai bine. Parcase în locul pentru persoanele cu handicap. Am şi văzut, în oglinda retrovizoare, cum bodyguarzii Mall-ului au sărit să-l întâmpine pe bietul om, să-l dirijeze în a parca acolo. Într-un final, cu greu, am găsit şi eu un loc de parcare. Şi, apoi, cu şoc în suflet am văzut şi persoana cu handicap. 

Un fost fotbalist. A jucat la Dinamo. A jucat in echipa cu un multiplu cuceritor al Balonului de Aur in ultimii ani. Săracul. Cu cât bun-simţ a ascuns că e handicapat. Respect bodyguarzilor de la Mall Vitan că ştiau şi că l-au ajutat să parcheze maşina acolo”, a scris Bendeac, cu trimitere clară la Marius Niculae.

Marius Niculae, insinuări grosolane

“Săgeată” a citit şi el postarea şi, în loc să-şi ceară scuze, a contraatacat, insinuând că Bendeac ar fi handicapat! O replică grosolană, care nu cadrează în niciun caz cu spiritul Sărbătorilor care se apropie.

“Îmi cer scuze că am parcat pe locul tău! E vina agentului de pază că mi-a făcut semn să parchez acolo! Chiar nu mi-am dat seama că acel loc de parcare este rezervat pentru tine. Îţi mulţumesc că nu mi-ai zgâriat maşina, cum fac majoritatea oamenilor când parchezi pe locul lor! Îţi doresc Crăciun fericit!”, a răspuns Niculae.