Sport

Marius Niculae, ferm în privința situației lui Deian Sorescu la Dinamo: „Nu este prima dată când pleacă jucători la Steaua!”. Exclusiv

Marius Niculae, fostul atacant al lui Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre situația lui Deian Sorescu, extrema grupării din „Ștefan cel Mare”.
01.09.2021 | 09:00
Marius Niculae ferm in privinta situatiei lui Deian Sorescu la Dinamo Nu este prima data cand pleaca jucatori la Steaua Exclusiv
Marius Niculae, ferm în privința situației lui Deian Sorescu la Dinamo: „Nu este prima dată când pleacă jucători la Steaua!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu (24 de ani) a fost transferat de Dinamo, în vara lui 2018, de la SSU Politehnica Timișoara. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația din Capitală.

Marius Niculae, ferm în privința situației lui Deian Sorescu la Dinamo

Marius Niculae este de părere că Dinamo ar trebui să-l vândă pe Deian Sorescu, având în vedere situația financiară precară a echipei roș-albe.

ADVERTISEMENT

În același timp, fostul „câine” susține că nu ar fi o tragedie dacă Sorescu ar pleca la rivala FCSB, având în vedere că, în trecut, între cele două cluburi au mai avut loc transferuri de jucători.

„Eu zic că ar trebui făcută această mutare (n.r. vânzarea lui Deian Sorescu). Oriunde, atâta timp cât este spre binele lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

E o situație în care Dinamo nu s-a aflat niciodată. Nu este prima dată când pleacă jucători de la Dinamo la Steaua sau viceversa.

Deian nu este un jucător sută la sută crescut la Dinamo. Este un jucător care a venit din altă parte, asta era ideea.

ADVERTISEMENT

Deian este un jucător foarte bun, care, în ultimul timp, a fost decisiv, pentru Dinamo. A avut evoluții foarte bune și la echipa națională”, a declarat Marius Niculae, în exclusivitate, pentru FANATIK.

FCSB, ofertă concretă pentru Deian Sorescu

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a declarat faptul că FCSB a oferit 700.000 de euro pentru a-l transfera pe Deian Sorescu, însă propunerea a fost refuzată de Dinamo.

ADVERTISEMENT

„E adevărat, am făcut o ofertă de 700.000 de euro, bani plătibili într-o singură tranșă, plus TVA, la semnarea documentelor.

A fost respinsă, probabil că cei de la Dinamo, având în vedere insolvența clubului, au oferte mai bune, altfel, nu cred că se poate explica de ce a fost refuzată.

Bănuiesc că, pentru a ieși din insolvență clubul, trebuie acceptate cele mai bune oferte, noi atât putem oferi, bănuiesc că se închide subiectul”, a declarat Mihai Stoica, într-un Q&A cu suporterii FCSB-ului, pe pagina de Facebook a clubului roș-albastru.

ADVERTISEMENT