Fotbal intern

Marius Niculae, mesaj tranşant pentru fanii lui Dinamo: “Ei preferă protestele în loc să vină la stadion”

05.06.2019 | 22:14
Marius Niculae mesaj transant pentru fanii lui Dinamo Ei prefera protestele in loc sa vina la stadion

Marius Niculae a avut un mesaj tranşant pentru fanii lui Dinamo după ultimele evenimente petrecute la formaţia din “Ştefan cel Mare”. Ultraşii au protestat dur după ce Mircea Rednic a fost demis şi înlocuit cu Eugen Neagoe. Miercuri, fanii au pătruns în sala unde era programată conferinţa de presă în care noul antrenor al echipei trebuia să fie prezentat, iar oficialii “câinilor” au fost nevoiţi să anuleze evenimentul.

Marius Niculae, mesaj tranşant pentru fanii lui Dinamo: “Suporterii adevăraţi nu fac astfel de lucruri”

Marius Niculae a luat atitudine şi a transmis un mesaj tranşant pentru fanii lui Dinamo care au luat cu asalt marţi seară hotelul deţinut de Ionuţ Negoiţă. Fostul atacant al “câinilor” a susţinut că preferă protestele civilizate şi că suporterii ar trebui să vină la stadion şi să-şi susţină favoriţii.

Nu credeam că se va întâmpla așa ceva la Dinamo. Prefer protestele civilizate, cu batiste albe, nu cu asemenea lucruri. Ei preferă astfel de proteste în loc să vină la stadion. Sunt momente grele pentru clubul Dinamo. Nici rezultatele nu sunt cum trebuie. Clubul își pierde identitatea. Suporterii adevărați ai lui Dinamo nu fac lucruri de genul ăsta. Aici au fost duse la extrem. Până nu se face un proiect serios, nu e lăsat un antrenor să lucreze un timp îndelungat, n-au cum să reușească. Și noi am crescut pe lângă oameni ai căror fani eram. Așa au mers lucrurile la Dinamo”, a declarat Marius Niculae la emisiunea Fotbal Club de pe Digi Sport.

Marius Niculae, mesaj tranşant pentru fanii lui Dinamo (sursă foto: sportpictures.eu)
Marius Niculae, mesaj tranşant pentru fanii lui Dinamo (sursă foto: sportpictures.eu)

Marius Niculae îşi dorea ca Mircea Rednic să rămână la Dinamo

Marius Niculae a vorbit şi despre îndepărtarea lui Mircea Rednic şi a declarat că antrenorul de 57 de ani nu a fost lăsat să continue la Dinamo. În plus, fostul atacant al dinamoviştilor a susţinut că echipa mergea pe un drum bun.

“El începuse un proiect, dar nu a fost lăsat să-l continue. Forma până la urmă o echipă serioasă. În criză de timp și rezultate a ales modalitatea de a aduce mulți jucători. Pentru că la Dinamo presiunea rezultatelor e mare. Suporterii nu mai au răbdare. Eu cred că era pe un drum bun. Vedeam ceva schimbat în bine. Am văzut că ar vrea să revină. Dar nu e normal să vină doar cu niște condiții, cum e cea prin care să plece Bălănescu. Vii dacă vrei să ajuți, dar fără condiții”, a precizat Marius Niculae.