Fotbal international

Marius Niculae, povești neștiute despre Cristiano Ronaldo: ”Încă n-ai făcut nimic, lasă tonul mai jos”

29.12.2019 | 09:04
Marius Niculae povesti nestiute despre Cristiano Ronaldo Inca nai facut nimic lasa tonul mai jos
ADVERTISEMENT

Fostul atacant Marius Niculae a dezvăluit câteva povești neștiute despre superstarul Cristiano Ronaldo din perioada când au fost colegi la Sporting Lisabona.

Marius Niculae, povești neștiute despre Cristiano Ronaldo: ”Are o forţă extraordinară în picioare”

”El lucra şi în cameră. Îi şi ziceam că mi se pare cam mult. Dovadă, a ajuns unde a ajuns datorită muncii pe care a depus-o”, a povestit Marius Niculae despre Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

”El are o forţă extraordinară în picioare. Chiar pe timpul meu, când a venit la 16 ani, mă lua la forţă în picioare, deşi eu lucram foarte mult sală”, a mai declarat fostul dinamovist pentru Telekom Sport.

”El era supărăcios de mic”

”El era supărăcios de mic, zicea tot timpul că e cel mai bun, că o să ajungă cel mai mare fotbalist. Asta îl învăţam: ‘Momentan nu ai făcut nimic, nu mai spune că eşti cel mai bun, tu nici măcar nu joci. Fii şi tu cu tonul mai jos un pic’. Dar uite că s-a impus”, a afirmat Niculae.

ADVERTISEMENT

”El îşi impune în subconştient lucrul ăsta. L-am aflat de la Michael Schumacher la un meci demonstrativ că eram fanul lui, iar după meci l-am întrebat, aveam o curiozitate”, își amintește fostul internațional român.

Ronaldo vrea să ajungă actor

”’Tu tot timpul zici că ești cel mai bun, ai maşina cea mai bună, ai echipa cea mai bună’. Şi mi-a zis că lucrurile astea în subconştient îl ajută foarte mult, iar când are momente grele, în cursă, îşi aduce aminte de ele. Şi Cristiano Ronaldo cred că a făcut acelaşi lucru”, a încheiat Niculae.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 34 de ani, Cristiano Ronaldo recunoaște că va mai evolua atâta timp cât condiția fizică îi va permite asta, iar ulterior speră ca sănătatea să-i permită să ia parte la noi provocări. Una dintre ele ar fi cinematografia.

Portughezul s-a îmbătat după ce a câștigat Euro 2016

Detenta impresionantă a lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Sampdoria, câștigat de Juventus cu 2-1 pe stadionul ”Luigi Ferraris”, i-a adus lusitanului un elev în sala de antrenament. Novak Djokovic, unul dintre cei mai mare tenismeni din istorie, i-a cerut lui Ronaldo câteva lecții în privința detentei.

ADVERTISEMENT

Pentru Cristiano Ronaldo, finala Campionatului European din 2016 a fost cel mai important moment al său la națională, pentru că a câștigat titlul continental, și a povestit că a fost singura dată când s-a îmbătat.

ADVERTISEMENT