Fotbal intern

Marius Niculae râde de Fortes, jucător dorit de Becali: “Dacă mă reapuc de fotbal, înscriu mai mult”

07.08.2018 | 21:57
ADVERTISEMENT

Marius Niculae râde de Fortes, jucător dorit de Becali la FCSB. Fostul atacant al formaţiei din Ştefan cel Mare a vorbit despre portughezul de la Gaz Metan Mediaş pe care i s-a pus pata lui Gigi Becali şi spune că fotbalistul antrenat de Mihai Teja ar avea unele probleme:

”De mult timp e criză de atacanţi. Vedem şi la naţională, atacanţii nu prea marchează. S-a schimbat tipologia fotbalului, cu atacant de careu, care stă acolo. Mai e Alibec, dar n-a prea jucat la români. Ceilalţi străini, prefer să nu comentez. Ajunge un jucător ca Fortes să fie golgheter, nu ştiu ce să zic. Şi eu, dacă m-aş apuca iar, acum, şi m-ar lăsa să mă întorc cu mingea, cred că aş marca mai multe goluri ca el”, a declarat Marius Niculae, care îl “înţeapă” pe Fortes la Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Marius Niculae râde de Fortes, jucător dorit de Becali

Niculae îl ironizează pe Fortes. Patronul de la FCSB a pus ochii pe portughez de dinainte de meciul medieşenilor cu Dinamo, iar în cursul zilei de marţi, acesta a fost vizitat la Palat de agenţii lui Carlos Fortes.

“Nu vreau să spun, că după aia ziceţi că înainte de meci. Nu am făcut nicio superstiţie, la meciul cu Iaşi, am întrebat pe Andone şi el mi-a zis de Cristea. Ce să fac acum? Dacă au fost impresarii lui la mine astăzi? Au zis nişte sume pe acolo, am zis că o dau numai dacă duminică joacă invers. Le-am spus să facem actele şi să aibă tricou roş-albastru. Aşa le-am zis eu, au zis că nu e posibil.

ADVERTISEMENT

Fiţi sănătoşi! Îl iau, dar au zis că vor să-l lase şase luni la Gaz Metan şi apoi vorbim. Eu am zis că-l iau un an împrumut cu act de cumpărare de 5 ani, îi dădeam salariu ca lumea, îţi dai seama. Contractul lui era cam aşa, jumătate din salariu, dacă îl pun pe cântar şi dacă nu scade 5, nu ia jumătate din salariu. Mi-a plăcut că nu are nici emoţie cu mingea la picior, nu are niciun fel de teamă. El este jumătate al lui Braga, trebuie să îi întrebe dacă îl lasă, iar 35% are Gaz Metan, 5% nu ştiu cine, 15 altcineva. E împărţit el”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Marius Niculae râde de Fortes, jucător dorit de Becali. Atacantul reacţionează după înscrierea unui gol în meciul de fotbal dintre Gaz Metan Mediaş şi Dinamo Bucureşti din etapa a III-a Ligii 1 Betano
Marius Niculae râde de Fortes, jucător dorit de Becali. Atacantul reacţionează după înscrierea unui gol

Antrenorul lui Fortes, Mihai Teja, n-ar zice nu unui transfer al lui Fortes: “Nu ştiu dacă e vreun joc psihologic, poate e de partea noastră, poate joacă mai bine Fortes. El aparţine de Gaz Metan şi nu cred că are cum să inrte pe teren şi să nu dea totul. Din contră, va demonstra că merită să fie dorit de FCSB. Are o motivaţie foarte mare să ajungă cât mai sus. Nu ştiam că impresarii lui Fortes s-au întâlnit cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Dacă cele două cluburi se vor înteţelege, pentru noi va fi foarte bine. Sunt câteva probleme care ar trebui rezolvate. Probabil un asemenea transfer ar salva şi situaţia noastră de la club. Noi suntem în insolvenţă şi ne-ar ajuta foarte mult, dar eu sper să mai păstrez aceşti jucători cel puţin şase luni. Oricum, Fortes aparţine şi de Braga. Avem şi noi câteva procente, dar au şi cei de la Sporting Braga. L-am preluat cu 4-5 kilograme în plus, dar a venit direct din vacanţă. Acum cred că mai are în plus 2,5 kilograme, dar e un băiat ambiţios. Vine la antrenament înainte cu o oră şi dă maximum, ceea ce e cel mai important” , a declarat antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, la Telekom Sport.