Fotbal international

Marius Niculae, șocat la reîntâlnirea cu Cristiano Ronaldo: ”Avea un cerc de bodyguarzi, s-a ridicat de la masă”

11.05.2021 | 22:22
Marius Niculae socat la reintalnirea cu Cristiano Ronaldo Avea un cerc de bodyguarzi sa ridicat de la masa
ADVERTISEMENT

Marius Niculae și Cristiano Ronaldo au fost colegi la Sporting Lisabona un singur an, dar prietenia lor a dăinuit în timp. Fostul atacant dinamovist a povestit o întâmplare petrecută la câteva zile după triumful Portugaliei la Campionatul European din 2016.

Niculae și Cristiano Ronaldo nu au o relație foarte apropiată, dar nici nu au uitat că au împărțit camera în cantonamentul alb-verzilor, atunci când starul lui Juventus a fost promovat la prima echipă a lui Sporting.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional român spune despre vedeta naționalei Portugaliei că nu este deloc așa cum și-l imaginează cei mai mulți dintre fani, dat fiind statutul său de idol.

Gestul lui Cristiano Roanldo l-a surprins plăcut pe Marius Niculae

Întâmplarea pe care dinamovistul a rememorat-o la Digisport s-a petrecut la 13 ani distanță de când cei doi erau colegi de cameră la Sporting.

ADVERTISEMENT

”Ne-am întâlnit în Spania, după ce a ieșit campion european cu Portugalia. Avea un cerc de bodyguarzi și el personal s-a ridicat de la masă, m-a luat și m-a pus la masă cu el.

Nu m-am așteptat niciodată, altul în locul lui ar fi trimis un bodyguard sau ar fi făcut un semn, ’poftește-l și pe el înăuntru’. S-a ridicat el și m-a luat, e o dovadă că e un caracter deosebit”, a povestit fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

Marius Niculae și Cristiano Ronaldo au fost coechipieri la Sporting Lisabona în sezonul 2002/2003, când actualul star al lui Juventus a fost promovat la echipa de seniori de Ladislau Boloni.

Cum au ajuns colegi de cameră CR7 și Marius Niculae

Marius Niculae era la al doilea sezon în tricoul celor de la Sporting când la antrenamentele primei echipe își făcea apariția tânărul Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Antrenorul român al lui Sporting, Ladislau Boloni, i-a repartizat pe cei doi în aceeași cameră, pentru ca Marius Niculae să aibă grijă de viitoarea stea a fotbalului.

”Boloni l-a văzut pe Cristiano, la meciurile echipei a doua. Aveau foarte mulți jucători de valoare, era un grup extraordinar. Ușor-ușor i-a promovat pe toți la prima echipă, cel puțin să facă antrenamente cu noi.

Boloni l-a pus cu mine în cameră, să am grijă de el.  El nu avea carnet, îl lăsam acasă, stătea cu mama și sora lui. Am avut o relație foarte bună. Cristiano Ronaldo a debutat într-un meci cu Braga, intrând în locul meu”, a mai povestit Marius Niculae la Digisport.

ADVERTISEMENT