Sport

Marius Niculae știe unde greșește selecționerul Mirel Rădoi: ”Nu se încheagă nimic”

Fostul atacant al lui Dinamo și al naționalei României, Marius Niculae, a remarcat greșeala constantă pe care o face selecționerul Mirel Rădoi.
03.06.2021 | 10:26
Fostul atacant al lui Dinamo și al naționalei României, Marius Niculae, a remarcat greșeala constantă pe care o face selecționerul Mirel Rădoi.
ADVERTISEMENT

Marius Niculae a mărturisit, după eșecul cu Georgia, scor 1-2, că este dezamăgit de jocul fotbaliștilor selecționați de Mirel Rădoi și consideră rezultatul unul dureros.

Puțin au fost jucătorii pe care i-a remarcat fostul fotbalist care a evoluat în 44 de meciuri pentru echipa națională și a marcat 15 goluri sub tricolor.

ADVERTISEMENT

Marius Niculae critică desele schimbări ale formulelor de joc

Fostul golgheter nu este de acord cu maniera în care Mirel Rădoi abordează meciurile. Acesta spune că desele schimbări la nivelul primului 11 nu sunt benefice pentru echipa națională.

”Mirel schimbă echipa de la meci la meci, este în continuă căutare, ceea ce nu este ok! 

Anglia nu prea ne-a bătut, așa că poate după această rușine cu Georgia, jucătorii poate vor avea altă atitudine în următorul meci. 

ADVERTISEMENT

Dar, revenind la Mirel, schimbă prea mult formula de start și nu se încheagă nimic”, a punctat Marius Niculae, într-o intervenție la Digisport.

Pe cine a remarcat ”Săgeată” în meciul cu Georgia

Fostul internațional nu a fost deloc impresionat de jocul lui Constantin Budescu, deși mijlocașul a fost lăudat după ce a slăbit foarte mult.

ADVERTISEMENT

În schimb, Niculae a avut numai cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi, pe care îl consideră cel mai bun ”tricolor” în meciul cu Georgia.

”I-aș lăuda doar pe Ianis Hagi, care a făcut un meci foarte bun, pe Sorescu și pe Ivan. În rest, am avut oportunitate la 0-1 cu acel penalty și eliminare, dar Răzvan Marin a ratat. 

ADVERTISEMENT

Budescu, de când a slăbit, parcă nu mai are aceleași calități. Probabil, trebuie să se adapteze la noua greutate”, a spus Niculae.

Fostul internațional a mărturisit că se simte rușinat după eșecul României și că în afara selecționerului Willy Sagnol nu cunoaște pe nimeni din naționala Georgiei.

”Mi-e și rușine să spun ce senzație am. Dacă ne băteau pe vremea în care aveau o echipă bună, atunci nu-mi era rușine, pentru că aveau valoare, dar acum doar pe antrenor îl cunosc”, a mai spus Marius Niculae, pentru sursa citată.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 6,50 este cota pentru un rezultat de egalitate la meciul Angli-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT