Fotbal intern

FOTO / Mesajul lui Marius Niculae pentru tatăl său la trecerea dintre ani

La trecerea dintre ani, Marius Niculae nu şi-a sunat părinţii pentru a le face urări, însă a postat pe facebook un mesaj cu subînţeles. Atacantul a petrecut revelionul la munte, alături de...
03.01.2015 | 13:31
FOTO  Mesajul lui Marius Niculae pentru tatal sau la trecerea dintre ani

La trecerea dintre ani, Marius Niculae nu şi-a sunat părinţii pentru a le face urări, însă a postat pe facebook un mesaj cu subînţeles. Atacantul a petrecut revelionul la munte, alături de fostul lui coleg de la Dinamo, Gabi Tamaş.

1

Pentru Marius Niculae s-a încheiat un an extrem de agitat, unul în care atît din punct de vedere profesional, dar mai ales personal, fotbalistul a trecut prin mai multe evenimente care i-au schimbat viaţa. În primul rînd, “Săgeată” a divorţat, însă sfîrşitul lui 2014 l-a găsit împăcat cu soţia. Acest lucru a dus la o ruptură dintre el şi familie, tatăl său fiind împotriva deciziei fiului de a se întoarce în braţele Cristinei.

Mesajul lui Marius pentru tatăl său

Trecerea dintre ani l-a prins pe fotbalist la munte, acolo unde a petrecut revelionul alături de fostul său coleg de la Dinamo, Gabi Tamaş.

3

În a doua zi a noului an, vîrful a postat pe facebook un mesaj foarte interesant: “Dacă nimeni nu ridică un singur deget ca să te cheme, să te vadă sau să petreacă timp cu tine, e timpul ca tu să ridici cinci degete şi să spui “La revedere!”

4

Nu şi-a sunat părinţii de revelion

Postarea lui Niculae vine într-un moment în care atacantul se află în relaţii foarte reci cu părinţii săi, în special cu tatăl său. Cei doi nu îşi mai vorbesc, mai ales după ce “Săgeată” a fost deranjat de faptul ca parintele său a atacat-o public pe Cristina. Mai mult, nici măcar de Anul Nou, Marius şi Constantin Niculae nu şi-au vorbit, nu s-au sunat şi nu şi-au urat absolut nimic.

28-Sport-Niculae-1_cadb44c10c

Sursa: cancan.ro

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!