EXCLUSIV. Atac dur la Adi Mutu: “A dus Dinamo de pe locul 5 pe 7!”

George Heisu   
în Stiri sportive
10/10/2017, 17:44
EXCLUSIV. Atac dur la Adi Mutu: “A dus Dinamo de pe locul 5 pe 7!”

După plecarea lui Adrian Mutu la FRF, postul de director general al clubului Dinamo a rămas din nou vacant, iar fanii “alb-roşii” se întreabă deja cine va conduce destinele unei grupări în derivă evidentă. Din păcate, “căpitanul” a părăsit primul corabia aflată la un pas de “naufragiu”, iar finanţatorul Ionuţ Negoiţă trebuie să se gândească repede la o soluţie.

Apropiaţi ai omului de afaceri lasă de înţeles că fostul preşedinte al Oţelului Galaţi, Marius Stan, este în cărţi pentru a prelua funcţia părăsită de Mutu, iar acesta şi-a arătat chiar dezamăgirea că “Briliantul” a avut pe mână o echipă cu valoare şi tradiţie şi nu a reuşit să o readucă în prim-planul fotbalului românesc. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Marius Stan aştepta mai mult de la Adrian Mutu ca şef la Dinamo

“Nu ştiu care a fost motivul pentru care patronul Ionuţ Negoiţă a investit atâtea speranţe şi numai în Adrian Mutu, pentru că rezultatele sunt departe de cele pe care le doresc suporterii şi întreaga suflare dinamovistă. Ce a făcut Mutu? A luat echipa pe locul 5 şi a lăsat-o pe locul 7…”, a afirmat Marius Stan.

Fostul mare internaţional a venit în “Ştefan cel Mare” la începutul lunii octombrie 2016, afirmând despre funcţia de manager general pe care i-a oferit-o Ionuţ Negoiţă că este “o provocare imensă în cariera mea”. A promis că va transfera cei mai buni jucători la Dinamo, parteneriate importante, dar singura reuşită a fost… aducerea lui Rivaldo la Bucureşti.

Închide ×