Marius Stan candidează pentru şefia LPF după o ceartă cu Gino!

Filon Stan   
în Stiri sportive
01/09/2017, 16:44
Marius Stan candidează pentru şefia LPF după o ceartă cu Gino!

A apărut primul candidat pentru şefia Ligii Profesioniste de Fotbal! Fostul preşedinte al celor de la Oţelul Galaţi, Marius Stan, a anunţat că va fi unul dintre candidaţii la şefia LPF. Acesta declarase că nu va candida, dacă îl va avea contracandidat pe Gino Iorgulescu, însă acum s-a răzgândit. O discuţie în contradictoriu cu Gino Iorgulescu l-a convins să ia această decizie.

“Am spus că am să candidez dacă nu candidează Gino. Dar am avut o discuţie cu Gino şi m-am decis să candidez şi dacă va candida el. A fost o discuţie aşa, puţin deplasată şi puţin lipsită de respect. Şi atunci voi candida. Îmi încalc un cuvânt. De regulă, când spun ceva în spaţiul public mă ţin de acel cuvânt. O fac pentru că mi s-a părut că am fost tratat cu lipsă de respect. Mi s-a părut un pic iritat, aşa”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Alegerile sunt în noiembrie

“Nu e un scaun pentru cineva destinat, se poate discuta orice, poţi să faci o echipă dacă ai un proiect comun, un proiect nu ca să ne fie bine, lui Stan, lui Gino sau la un terţ.

Să fie bine fotbalului nostru. Cred că şi experienţa mea şi a lui ar fi adus un plus, aşa am considerat eu. Şi pe termenii ăştia am vrut să am o discuţie, care s-a închis abrupt, aşa. Înseamnă că nu vrei plusvaloare, înseamnă că vrei stagnare. Eu puteam să aduc un plus de valoare domeniului care m-a consacrat. Alegerile ar urma să fie în noiembrie”, a declarat Stan la TV Dolce Sport.

Închide ×