Sport

Transferul anului în handbal! Steaua şi-a adus număr 10. Vrea să facă istorie ca Hagi cu acest tricou

Echipa de handbal Steaua  a reuşit să facă un transfer important pentru acest sezon. Managerul Vasile Stângă a ţinut mult să îl aducă la Steaua pe unul dintre cei mai valoroşi...
06.09.2017 | 18:20
Transferul anului in handbal Steaua sia adus numar 10 Vrea sa faca istorie ca Hagi cu acest tricou

Echipa de handbal Steaua  a reuşit să facă un transfer important pentru acest sezon. Managerul Vasile Stângă a ţinut mult să îl aducă la Steaua pe unul dintre cei mai valoroşi handbalişti din ultimii 25 de ani într-un sport care a cam dus lipsă de valori, lucru concretizat în mod negativ şi prin necalificările echipei naţionale la competiţii majore europene sau mondiale.

Marius Stavrositu este tipul de jucător cerebral, care gândeşte mult în teren, care are abilitatea de inventa ceva în situaţii limită, adică este omul care ştie să destabilizeze o apărare prin diferite feluri, pasa decisivă imprevizibilă, pătrunderi personale, şuturi din poziţii neaşteptate şi cu execuţii neaşteptate (a marcat multe goluri cu aruncări de la şold)Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Marius Stavrositu va purta numărul sportivului său favorit

El a mai evoluat în lunga sa carieră, de 25 de ani, acum are 37, în perioada 2007-2010 sub culorile roş-albastre, dar cea mai mare parte a carierei este legată de clubul fanion al Dobrogei, HCM Constanţa, unde a jucat între 1997-2007 şi 2010-2017, el fiind dobrogean get-beget. După cum a scris pe pagina sa de Facebook, Stavrositu crede că a sosit momentul ca la finalul acestei ediţii să pună capăt îndelungatei sale cariere.

După 25 de ani în care a jucat mereu cu numărul 11 acum a primit tricoul cu numărul 10, numărul lui Gică Hagi, sportivul pe care l-a admirat cel mai mult, mai ales că este şi concitadin. “Azi am inceput un nou capitol, numit Steaua Bucuresti. Nu sunt la prima colaborare cu clubul Steaua, insa tind sa cred ca imi voi incheia activitatea cu ei. Dupa 25 de ani de posesor al numarului 11, de azi voi juca cu acelasi numar cu care Hagi a facut istorie in fotbalul romanesc. Fiti alaturi de mine, asa cum ati fost in toti acesti ani!”

Tags: