Sport

Marius Ştefănescu, transfer de senzaţie la FCSB! Gigi Becali: “Mâine dimineață face vizita medicală”. Update Exclusiv

Marius Ştefănescu va ajunge la FCSB. Gigi Becali a anunțat că atacantul în vârstă de 25 de ani va merge joi dimineață la București.
12.06.2024 | 22:28
Marius Stefanescu transfer de senzatie la FCSB Gigi Becali Maine dimineata face vizita medicala Update Exclusiv
Marius Ştefănescu, transfer de senzaţie la FCSB?! Gigi Becali: "Avem discuţii!". Reacţia celor de la Sepsi. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB vrea să dea o adevărată lovitură în mercato şi forţează transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi. Din informaţiile FANATIK, roş-albaştrii au concurenţă, alte două cluburi, unul din SuperLiga şi unul din străinătate intrând în cursa pentru semnătura jucătorului. Suma de transfer este în jurul valorii de 1 milion de euro.

UPDATE: Marius Ștefănescu, transferat de Gigi Becali la FCSB: „Mâine dimineață vine la noi”

Marius Ștefănescu este noul fotbalist al celor de la FCSB. Gigi Becali a anunțat în direct la TV că atacantul în vârstă de 25 de ani va efectua joi dimineață, 13 iunie, vizita medicală.

ADVERTISEMENT

„Face vizita medicală. Mâine dimineață vine la noi. Ne-am înțeles tot, am parafat. Eu am vorbit cu Dioszegi. Ai spus ceva, toată lumea știe că ai spus-o la nervi. Normal să fii ofticat când cineva te jignește sau îți vorbește așa.

A fost o mare desconsiderare. Eu am pierdut cu Voluntari campionatul, care e finul meu. Ce era să zic? Trecem ce a zis la proverbe. Așa a zis-o. (n.r. va intra în primul 11?) Păi de ce? L-am luat şi am dat mulţi bani ca să îl văd pe bancă? Chiar că am dat foarte mulţi bani. Da, da (n.r. peste 1 milion de euro). La nivel de salariu e acolo, aici a fost discuţia.

ADVERTISEMENT

Nu a fost o strategie de negociere. Lumea s-a învățat cu mine, că dau, că fac, că dreg. I-am zis lui Mihai Stoica, ce vrea Dumnezeu să fie, trebuie să fac niște pași înapoi. Nu mai vreau să spun ce și cum. Ei cred că mai sunt Becali care făceam și dădeam.

Aici m-a supărat că îi dădeam aproape dublu, dar… bravo lui, îmi place de el că e băiat deştept şi a negociat. Am luat un băiat deştept care a negociat. Normal că e contract pe cinci ani, dacă am dat atâţia bani pe el.””, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Marius Ştefănescu, transfer de senzaţie la FCSB?! Gigi Becali: “Avem discuţii!”

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK despre acest transfer, spunând că există discuţii, fără să dea prea multe detalii de la negocieri: “O să vedem, avem nişte discuţii. Mai târziu cred că putem vorbi mai multe.

Nu poţi să ştii până nu vezi actele, acum sunt doar nişte discuţii. O să vedem şi cu jucătorul şi cu clubul ce va fi. Deocamdată nu sunt multe de zis. O să vedem”, a spus Gigi Becali pentru publicaţia noastră.

ADVERTISEMENT

Hadnagy: “Discuţii sunt, nu numai cu FCSB. Mai există o echipă din SuperLiga şi o echipă din străinătate”

Despre transferul lui Ştefănescu la FCSB a scris şi Golazo. FANATIK l-a contactat pe Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi, care a confirmat negocierile pentru transferul lui Ştefănescu la FCSB, spunând că până vineri se va decide tot:

“Ce pot să vă spun, suntem în discuţii dar încă nu ne-am înţeles cu nimeni pentru transferul lui Ştefănescu. Până nu este semnat, deocamdată sunt vorbe. Discuţii sunt, nu numai cu FCSB. 

Mai există o echipă din SuperLiga şi o echipă din străinătate. Eu zic că până vineri ori se va realiza, ori va cădea acest transfer. Toată lumea vrea jucătorul cât mai repede.

“O să încercăm să luăm cât mai mult, vedem cât putem să obţinem”

Noi nu suntem disperaţi să îl vindem pe Ştefănescu. O să vedem şi ce vrea jucătorul. Dacă el nu mai vrea să rămână la noi, nu poţi să îl ţii cu forţa. Nu ştiu să vă spun ce şanse sunt să se facă. 

Nu pot să spun despre sumă până nu ne înţelegem. Este normal că nu o să îl dăm pe 10 RON, e un jucător de valoare care a demonstrat. O să încercăm să luăm cât mai mult, vedem cât putem să obţinem”, a spus Hadnagy pentru FANATIK.

FCSB i-a transferat în această vară pe David Kiki şi Daniel Popa. Marius Ştefănescu joacă pe postul principal de aripă dreapta, dar poate evolua şi pe postul de mijlocaş stânga sau în aripă stânga.

  • 1.700.000 de euro e cota lui Marius Ştefănescu
  • 25 de ani are atacantul
ADVERTISEMENT