Fotbal intern

Marius Șumudică a anunțat în ce condiții revine la Rapid: ”Zilele acestea voi merge la câteva antrenamente”

05.03.2021 | 12:32
Marius Sumudica a anuntat in ce conditii revine la Rapid Zilele acestea voi merge la cateva antrenamente
ADVERTISEMENT

Liber de contract după despărțirea de Rizespor, Marius Șumudică nu exclude o revenire la Rapid. Antrenorul pune însă condiții pentru a prelua gruparea alb-vișinie.

Într-o intervenție la Pro X, Marius Șumudică a spus răspicat că Rapid este o opțiune pentru el, dar numai din vară, dacă echipa va promova în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Proaspăt demisionar, „Șumi” a mai enumerat câteva condiții pe care giuleștenii ar trebui să le întrunească pentru a beneficia de experiența lui.

Marius Șumudică va fi prezent la antrenamentele lui Rapid

Marius Șumudică a debuta ca antrenor în Giulești și a condus Rapidul în calitate de principal în două mandate: 2005-2006 și 2010-2011.

ADVERTISEMENT

Este iubit de suporteri și considerat un ”fiu al Giuleștiului”, iar tehnicianul de 50 de ani știe că s-ar bucura de susținerea fanilor. Însă, pentru a reveni la Rapid are câteva condiții.

”Zilele astea voi merge la câteva antrenamente, pentru că mi-e dor de tot ce înseamnă Rapid. Dar de revenit, voi reveni doar dacă va exista susținere financiară și o echipă pe care eu să o conduc, cu oameni în care să am încredere, să vin eu cu președintele cu care vreau să lucrez”, a spus Șumudică, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Promite investitori din Turcia

O altă condiție amintită de Marius Șumudică pentru o revenire în Giulești este promovarea echipei în Liga 1. Deocamdată, Rapid este în cărți. Este pe locul 5 în Liga 2, poziție ce permite participarea echipei în play-off-ul pentru promovare.

”Inima mea spune că trebuie să merg acolo (n.r. – la Rapid). Aș putea să mă implic și din punct de vedere financiar. Cunosc oameni cu bani din Turcia care cred că ar fi dispuși să investească”, a mai spus Șumudică.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a refuzat să nominalizeze președintele cu care ar fi dispus să lucreze: ”Nu discutăm de președinte acum, vom discuta la momentul oportun”, a încheiat „Șumi”.

ADVERTISEMENT