Sport

Marius Şumudică a făcut show la întoarcerea în Turcia: “Sunt popular aici, fanii adversarei au făcut poze cu mine”

Marius Şumudică a revenit în Turcia şi a debutat cu o victorie pe banca lui Yeni Malatyaspor.
16.10.2021 | 22:05
Marius Sumudica a facut show la intoarcerea in Turcia Sunt popular aici fanii adversarei au facut poze cu mine
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică este la a patra aventură în prima ligă a Turciei, după ce a semnat cu Yeni Malatyaspor. La debutul pe banca noii sale echipe, antrenorul român a obţinut un succes în meciul cu Adana Demirspor, scor 2-0.

La finalul meciului, Marius Şumudică a oferit câteva declaraţii spumoase, binecunoscute de fanii şi jurnaliştii din Turcia. Acesta a susţinut că fanii lui Adana Demirspor au făcut poze cu el înainte de startul partidei din etapa a 9-a.

ADVERTISEMENT

Marius Şumudică a făcut show la întoarcerea în Turcia: “Vreau să-i facem fericiţi pe fani”

“Cele trei puncte au fost importante, dar dacă nu învingem în meciul cu Altay, victoria de azi nu are niciun sens. Am venit aici ca să salvez echipa.

Primul obiectiv este rămânerea în prima ligă, dar nu acesta este obiectivul meu principal. Vreau să jucăm un fotbal frumos şi să-i facem fericiţi pe fanii lui Malatyaspor.

ADVERTISEMENT

În ultimii doi ani echipa a fost mai mereu la retrogradare şi fanii au suferit. Mă simt foarte bine în Turcia. Nu mă întorceam dacă nu era aşa. Fanii adversarei au făcut poze cu mine.

Am meritat cele trei puncte azi. Am mai avut şanse să marcăm în ambele reprize, dar, la fel, şi Adana putea să înscrie.

ADVERTISEMENT

“Şumudică s-a întors”

Cred că sunt popular în Turcia. Nu este uşor să iei o echipă care a pierdut cinci meciuri la rând. Îmi felicit jucătorii, au respectat tot ceea ce le-am spus.

Am jucători cu experienţă, care înţeleg ceea ce le spun. Sunt fotbalişti care ştiu să joace în sistemul 3-5-2. Au respectat ceea ce le-am arătat în cele şase antrenamente.

ADVERTISEMENT

Le-am promis fanilor că venim şi luptăm azi. Mi-a fost dor de prima ligă a Turciei. Suporterii sunt fanatici şi te fac să te simţi antrenor. Şumudică s-a întors”, a spus Marius Şumudică la finalul meciului Adana Demirspor – Yeni Malatyaspor 0-2.

Marius Şumudică are contract până la finalul sezonului

După victoria cu Adana Demirspor, Yeni Malatyasor a urcat pe locul 16, primul care este deasupra liniei retrogradării în liga a doua. Echipa lui Marius Şumudică are 9 puncte după 9 etape şi va juca împotriva lui Altay, în runda a 10-a, pe teren propriu.

Marius Şumudică a semnat cu Yeni Malatyaspor în pauza competiţională destinată meciurilor echipelor naţionale, iar acordul este valabil până la finalul sezonului 2021-2022.

ADVERTISEMENT