Fotbal international

Marius Şumudică a făcut spectacol la arabi: “Ce să fac, să intru eu pe teren şi să marchez?” Video

30.11.2018 | 11:17
Marius Şumudică a făcut spectacol la arabi

Marius Şumudică a făcut spectacol la arabi după Al Shabab – Al Ettifaq 2-2, meci din etapa a 11-a din prima ligă a Arabiei Saudite. Antrenorul de 47 de ani a fost exasperat de ratările jucătorilor lui şi a explodat la finalul partidei, când şi-a acuzat atacanţii că nu sunt în stare să-şi fructifice ocaziile.

“Treaba mea este să fac un plan prin care jucătorii să marcheze, dar noi ratăm prea multe ocazii. Ce să fac, să intru eu pe teren şi să marchez? Trebuia să câştigăm cele trei puncte, dar am ratat prea mult. Kaabi este singurul fotbalist tânăr care a demonstrat ceva, de restul sunt nemulţumit”, a declarat Marius Şumudică la finalul meciului Al Shabab – Al Ettifaq 2-2.

Marius Şumudică a făcut spectacol la arabi. Şeicii au încredere în el

Marius Şumudică a făcut spectacol la arabi, chiar dacă nu a mai participat la conferinţa de presă de la finalul meciului, aceasta fiind anulată din cauza numărului mic de jurnalişti prezenţi. Chiar dacă nu a obţinut nicio victorie în ultimele trei meciuri, şeicii au încredere în antrenorul român“Antrenorul Șumudică va conduce echipa până la finalul acestui sezon”, a susţinut Khaled Al-Baltan.

Constantin Budescu a fost omul meciului Al Shabab – Al Ettifaq 2-2. Internaţionalul român a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă la reuşita lui Khalid Al Kabi. Atacantul de 29 de ani a fost integralist, la fel ca Valerică Găman. Formaţia antrenată de Marius Şumudică ocupă locul cinci în campionat, cu 17 puncte obţinute în 11 etape. Lider în prima ligă din Arabia Saudită este Al Hilal, care a obţinut 28 de puncte în zece etape. Fanii echipei nu sunt mulţumiţi de prestaţia echipei şi i-au cerut demisia la finalul meciului cu Al Ettifaq. În următoarea etapă, pe 6 decembrie, Al Shabab va juca împotriva lui Ohod, penultima clasată în campionat.