VIDEO. Cum a glumit Şumi după ce a fost PULVERIZAT de Galata!

Sorin Dumitrescu    Ionut Neamţu   
în Stiri sportive
15/08/2017, 11:23
VIDEO. Cum a glumit Şumi după ce a fost PULVERIZAT de Galata! GALERIE FOTO

UPDATE. Marius Şumudică a declarat că înfrângerea cu 1-4 în faţa lui Galatasaray a fost doar un ”accident” de muncă.

“Galata a jucat foarte bine, a fost mult mai rapidă ca noi, acolo în faţă, iar cei 30-40 de mii de fani au pus o presiune suplimentară. Mă simt ca şi cum le-am făcut cadouri. Am comis greşeli mari, pe care mi-este greu să le explic. Voi face însă o analiză şi vom arăta că nu a fost decât un accident de muncă”, a explicat Şumi.

Antrenorul român a şi glumit la conferinţa de presă: “Noi am venit aici cu săgeţi, iar adversarii au avut carabine. Comandoul au fost ei şi am luptat împotriva unei echipe mult mai puternice”

Debutul lui Marius Şumudică pe banca lui Kayserispor, echipă care anul trecut s-a aflat mult timp în zona retrogradării, se anunţa infernal, pentru că prima sa întâlnire cu Superliga din Turcia urma să aibă loc la Istanbul, în faţa lui Galatasaray. Cu o campanie de achiziţii spectaculoasă făcută în această vară, la echipă sosind românii Silviu Lung şi Cristi Săpunaru, fostul fundaş al CFR-ului, Tiago Lopes, precum şi favoritul lui Şumi din perioada Astra, Ricky Boldrin, la care s-a adăugat perla ghaneză Asamoah Gyan, Kayseri arăta destul de bine la prima vedere.

Însă la Istanbul e foarte greu să joci în faţa celor trei mari granzi ai fotbalului din Turcia şi a simţit-o şi Marius Şumudică la primul meci oficial. Galatasaray a reuşit să se impună categoric, scorul de 4-1 spunând totul despre desfăşurarea evenimentelor, chiar dacă la 1-0 oaspeţii au reuşit o amăgitoare egalare. Omul meciului a fost francezul Batefemi Gomis, care a marcat o dublă. Oaspeţii au terminat şi cu un om mai puţin, după ce Tiago Lopes a văzut roşu în ultimele minute.

Marius Şumudică, tradat de oamenii lui

Din păcate, tocmai unul dintre românii pe care se baza Marius Şumudică, fundaşul Cristi Săpunaru, a avut o evoluţie mult sub aşteptări. Săpunaru a greşit serios la două dintre golurile marcate de Galata, ceea ce a dat complet peste cap tot ceea ce clădise tactic Şumi. Oricum, superioritatea Cim Bom a fost fără dubii şi probabil că nici şefii lui Kayserispor nu sperau prea mult de la această deplasare.

VEZI VIDEO CU GOLURILE

Greul de abia de acum va începe, în etapa următoare, mai precis duminică, 20 august, Kayseri şi Marius Şumudică se vor întâlni pentru prima dată în acest sezon cu suporterii în propriul fief, adversar fiind o echipă nou promovată, Goztepe Izmir, care a reuşit însă un rezultat notabil în prima etapă, 2-2 acasă cu Fenerbahce, în condiţiile în care a disputat meciul fără spectatori.

Închide ×