Fotbal international

Lovitură! Şumudică, anunţat antrenor la două echipe în acelaşi timp

14.06.2018 | 15:54
Lovitura Sumudica anuntat antrenor la doua echipe in acelasi timp

UPDATE, ora 15:50.

 Lovitură de teatru în cazul lui Marius Şumudică. După ce saudiţii de la Al Shabab Riad au anunţat că tehnicianul român a semnat un contract, acum a apărut o altă echipă care susţine că Şumudică s-a înţeles cu el: Akhisarspor.

Turcii scriu că tehnicianul ar fi semnat pe doi ani, va merge cu acelaşi staff pe care l-a avut şi la Kayserispor, şi că peste câteva zile va începe antrenamentele cu echipa care la finalul campionatului trecut avea în lot 12 jucători străini.


Marius Şumudică a fost dorit de CFR Cluj

şi FC Voluntari, dar tehnicianul român a ajuns la un acord cu Al Shabab Riad, echipă din Arabia Saudită care a terminat pe locul 10 în ultima ediţie a campionatului. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Marius Şumudică s-a despărţit de Kayserispor, după ce a pierdut cu Akhisar, scor 1-2, dar nu a stat foarte mult timp pe bară. Tehnicianul român în vârstă de 47 de ani a refuzat orice ofertă din România şi a ales o nouă aventură în străinătate, la Al Shabab Riad.

Al Shabab Riad, noua echipă a lui Şumudică, are trei titluri consecutive

Al Shabab Riad are şase titluri de campioană în palmares, ultimul obţinut în sezonul 2011-2012. Mai mult, noua echipă a lui Marius Şumudică a fost prima din Arabia Saudită care a câştigat titluri consecutive, între 1991 şi 1993. Tehnicianul român va avea la dispoziţie la Al Shabab Riad un lot alcătuit în mare parte din jucători saudiţi, iar singurii străini sunt Farouk Ben Moustapha (Tunisia). Muaid Ellafi (Libia), Amr Barakat (Egipt) şi Sebastian Ubilla (Chile).

Marius Şumudică în perioada când antrena Astra Giurgiu.
Marius Şumudică în perioada când antrena Astra Giurgiu.

Pe parcursul carierei, Marius Şumudică a antrenat echipe precum Rapid Bucureşti, AS Rocar Bucureşti, Inter Gaz Bucureşti, Progresul Bucureşti, Farul, Gloria Bistriţa, AO Kavala, Astra Giurgiu, FC Braşov, FC Vaslui, U Cluj, Al Shaab, Concordia Chiajna şi Kayserispor.