Fotbal international

Marius Șumudică a vorbit despre plecarea de la Al Shabab. “Există o clauză care trebuie respectată!”

20.04.2019 | 08:12
Marius Sumudica a vorbit despre plecarea de la Al Shabab Exista o clauza care trebuie respectata

Marius Șumudică a vorbit despre plecarea de la Al Shabab, toate acestea după ce presa arabă a anunțat că oficialii echipei doresc să îl dea afară și să îl înlocuiască cu portughezul Pedro Emanuel, actualul antrenor de la Al Taawon. Tehnicianul român susține că arabii nu își doresc să-l demită și că există o clauză care trebuie să fie respectată de amebele părți.

Ce spune Marius Șumudică despre plecarea de la Al Shabab

„Cred că e unul dintre cele mai bune sezoane pe care le-am făcut! Am atins borna de 50 de puncte într-un campionat cu 16 echipe. E un punctaj nesperat. Dacă la început, când am venit în Arabia, toată lumea îmi spunea că ar fi perfect dacă am termina în primele 6, iată că avem locul 5 sigurat deja și ne batem pentru locurile 3 sau 4 având posibilitatea de a juca în Champions League-ul Asiei! Înseamnă enorm pentru mine ca antrenor. Cred că este un an bun, dau continuitate la ce am făcut la Astra și în Turcia.

Mai am aici un an de contract. Până acum s-a scris de vreo 5 antrenori care să mă înlocuiască și nu a venit niciunul. Nu se pune problema ca Șumudică să fie demis. Există o clauză care trebuie respectată de ambele părți, cine vrea să rupă contractul trebuie să plătească. La anul, încercăm să ne depășim condiția și să facem mai mult decât am făcut anul ăsta”, a declarat Marius Șumudică pentru Pro TV.

Marius Șumudică susținând o conferință de presă
Marius Șumudică susținând o conferință de presă

Șumi speră la locul 3

Al Shabab se află pe locul 3 în clasamentul din Liga Pro Arabia Saudită, sezonul 2018 – 2019. Echipa pregătită de Marius Șumudică a adunat 50 de puncte în cele 27 de meciuri jucate până acum, după ce a bifat 14 victorii 8 remize și 5 înfrângeri. Al Shabab se află în lupta pentru locul 3 cu Al Taawon, formație care are 49 de puncte și care este antrenată de portughezul Pedro Emanuel, cel despre care presa arabă a anunțat că îl va înlocui pe Șumi.

Pentru Al Shabab urmează meciul cu Al Hazm, azi, de la ora 18.55, pe teren propriu. Formația pregătită de Marius Șumudică se duelează cu echipa aflată în lupta pentru retrogradare, în timp ce rivala Al Taawon are un meci dificil cu Al Hilal. Al Shabab trebuie să câștige partida cu Al Hazm pentru a spera la locul 3, deoarece în runda următoare joacă pe terenul lui Al Taawon, iarîn ultima rundă are meci cu Al Hilal.