Fotbal international

Marius Șumudică acuză arbitrajul după 1-3 cu Galatasaray: ,,Să ne lase să jucăm!”

13.09.2020 | 12:02
Marius Sumudica acuza arbitrajul dupa 13 cu Galatasaray Sa ne lase sa jucam
ADVERTISEMENT

Echipa lui Marius Șumudică, Gaziantep, a debutat cu stângul în noul sezon al campionatului din Turcia, dar antrenorul român a fost scos din sărite de maniera de arbitraj și cere noi transferuri pentru a întări echipa.

Ca de obicei, Marius Șumudică contestă din nou arbitrajul, de această însă a reușit să se tempereze la conferința de presă, pentru a evita o nouă suspendare.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Alin Toșca și Alexandru Maxim nu au avut însă nicio șansă pe Ali Sam Yen, iar columbianul Radamel Falcao a făcut instrucție cu Gaziantepul lui Șumudică. 

Alexandru Maxim titular cu Galatasaray-ul lui Fatih Terim

Deși, Șumudică se plângea că nu se va putea baza pe jucător deoarece este obosit după meciurile naționalei, antrenorul lui Gaziantep l-a titularizat pe Maxim, dar l-a schimbat în minutul 70 pentru a-l odihni.

ADVERTISEMENT

Galatasaray nu le-a dat nicio șansă celor de la Gaziantep, iar Falcao a deschis scorul încă din minutul 8, după ce a transformat un penalty, iar în minutul 28, scorul era 2-0, după reușita lui Kilinc.

Scorul la pauză avea să fie 3-0, după o nouă reușită a starului columbian, Radamel Falcao (minutul 40), iar echipa lui Șumudică nu putea să iasă din propria jumătate Însă Galata s-a relaxat în repriza a doua, iar Ribeiro a redus din diferență.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică acuză conducerea: ,,Am doar 16 jucători!”

Șumi acuză un penalty inexistent, din care Falcao a deschis scorul și cere disperat transferuri: ,,„Cred că e foarte ușor să câștigi așa, e foarte ușor să joci în condițiile astea. S-a acordat un penalty împotriva noastră la un fault inexistent. Nu știu ce au analizat. Dintr-odată ne-am văzut conduși cu 1-0. Apoi au fost și câteva greșeli ale elevilor mei, dar e de înțeles, a fost primul meci”, a spus românul supărat.

Antrenorul lui Gaziantep a vorbit la conferința de presă despre un meci de bachet, nu de fotbal: ,,„E evident ce se va întâmpla dacă vorbesc despre asta. Eu nu îmi amintesc să fi câștigat vreun meci când am fost ajutat. Astăzi a fost ca un meci de baschet, pur și simplu nu pot spune nimic despre maniera de arbitraj. Când ne atingeam adversarii, fluiera imediat”, a mai spus extrem de supărat Șumudică.

ADVERTISEMENT

Gaziantep a terminat în ultimul sezon pe locul 8, dar în acest an va fi mult mai dificil, mai ales că au venit mai mult jucători liberi: ,,Am doar 16 jucători în lot, sunt jucători care au devenit liber. Avem nevoie de transferuri, de jucători cu calitate. Trebuie să fim însă atenți, să selectăm cu grijă. Nu avem puterea financiară să aruncăm cu banii, dar va trebui să cheltuim dacă vrem să aducem jucători buni, care să intre direct titulari”, a declarat Marius Șumudică, conform Habertakvimi.com.

Gaziantep va juca în etapa viitoare cu nou promovata Fatih Karagumruk, însă Șumudică a încheiat vorbind tot despre arbitraj: ,,În prima repriză s-a uitat 3 minute la VAR, dar a dat un singur minut de prelungire. În repriza secundă, cu multe pauze, goluri, schimbări, a prelungit 4 minute. Eu vreau doar să fim lăsați să jucăm, echipa mea nu are nevoie de altceva”, a mai spus la conferința de presă Marius Șumudică, conform sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT