Fotbal international

Șumudică era să o încaseze în Turcia: ”Au demarat un război împotriva mea”

19.10.2020 | 19:30
Șumudică era să o încaseze în Turcia: ”Au demarat un război împotriva mea”
Marius Șumudică. Sursă foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică este în centrul atenției și atunci când nu stă pe banca tehnică a echipei sale. Antrenorul din România a fost suspendat la partida dintre Antalyaspor și Gaziantep, terminată 1-1. Deși a stat în tribuna oficială, tehnicianul oaspeților s-a implicat într-un scandal.

UPDATE, 19 octombrie, ora 19:19 / “Suntem la fotbal! Dacă vreți să dispară Șumudică, învingeți-l pe teren și alungați-l din Turcia! Sunt un antrenor bolnav după fotbal. De când sunt în Turcia, am respectat tot ce ține de istoria fotbalului din această țară și a țării, în general. M-am concentrat doar pe fotbal și pe echipa mea. Dar constat cu surprindere și tristețe că după remiza obținută duminică, la Antalya, în niște condiții eroice, oficialii clubului Antalyaspor au demarat un război împotriva mea, ca persoană”, a spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Gaziantep, echipa antrenorului român a făcut publică o imagine în care mai mulți oameni de la Antalyaspor au vrut să-l atace pe tehnician. Șumudică a fost apărat de gărzile de corp și a reușit să scape de ei.

“Arătăm publicului încercarea de a-l ataca pe antrenorul nostru, Marius Șumudică. Acesta a avut nevoie de protecție specială după meci”, se arată în mesajul echipei lui Șumudică.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Șumudică nu are nicio victorie în actuala stagiune. Oficialii formației adverse au emis un comunicat în care au scris că au fost provocați de antrenorul român pe toată durata jocului. Pe lângă asta, Șumudică a strigat mereu la Lukas Podolski și i-ar fi adresat injurii de mai multe ori.

Ofițerul de presă al adversarilor lui Șumi, Murat Suglun, a dat detalii și a spus că există minimum 20 de martori care pot confirma acest lucru. Și polițiști s-ar fi implicat.

Cei de la Antalyaspor sunt supărați pe Șumudică

“Îl felicităm pentru că echipa lui a obținut o remiză în 9 oameni, dar nu îl vom ierta niciodată. În toată istoria fotbalului din Turcia nu a mai fost un antrenor atât de impertinent.

ADVERTISEMENT

Ar fi trebuit să aibă respect. Te rugăm, nu mai folosi cuvinte atât de abuzive!”, se arată în comunicatul celor de la Antalyaspor, potrivit NTV Spor.

Lukas Pololski a apărut în primul 11 la gazde. Fotbalistul în vârstă de 35 de ani a ajuns în Turcia acum două sezoane. Podolski are în palmares titlu câștigat cu Bayern Munchen și Cupa Mondială cucerită cu naționala Germaniei în urmă cu șase ani.

Un punct obținut în nouă oameni

Echipa lui Șumudică a luat gol de la adversari în minutul 3 și a rămas cu doi jucători în minus. Junior Morais a fost unul dintre fotbaliștii eliminați. Chiar și în aceste condiții, formația la care Maxim a început meciul din primul minut a reușit să înscrie și a obținut un egal.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică l-a criticat pe Mirel Rădoi după ce România nu a reușit să treacă de Islanda în semifinalele barajului pentru calificarea la Campionatul European din 2021:

”Ce să comentez? Mi-e greu și mie să comentez. Nu vreau să comentez, după se interpretează. Eu chiar l-am admirat pe Rădoi şi cred că are un viitor ca antrenor, dar astăzi echipa a arătat destul de rău. Sunt și eu antrenor, n-aș vrea să fac o analiză, mi-e greu”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri