Sport

Marius Șumudică, adevărul despre negocierile cu Gigi Becali: ”Discuțiile au fost serioase”

Înainte de a ajunge la CFR Cluj, Marius Șumudică a fost foarte aproape de FCSB, dar în cele din urmă negocierile cu Gigi Becali nu au avut finalitate.
22.06.2021 | 09:55
Marius Sumudica adevarul despre negocierile cu Gigi Becali Discutiile au fost serioase
ADVERTISEMENT

Deși inițial a lăsat să se înțeleagă că ar fi dispus să lucreze cu finanțatorul ”roș-albaștrilor”, în cele din urmă tehnicianul l-a anunțat pe patronul FCSB că nu mai semnează.

Antrenorul în vârstă de 50 de ani a semnat apoi un contract pe două sezoane cu campioana României, așa cum FANATIK anunțase în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Cum au descurs negocierile dintre Gigi Becali și Marius Șumudică

Acuzat de faptul că negocierile cu Gigi Becali au fost doar de ochii lumi pentru a atrage alte cluburi să-i facă oferte, Marius Șumudică a infirmat această variantă și a dezvăluit că totul a fost pe bune.

”Discuțiile au fost serioase. Am fost așa… jumate-jumate. Foamea de trofee mă atrăgea înapoi în România, dar îmi era foarte greu să mă văd acolo. Îi respect pe oamenii din club, sunt profesioniști, dar aveam o strângere de inimă în momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Cred că e mai bine așa, nici nu vreau să dezvolt subiectul FCSB, că nici nu mai contează ce a fost. În momentul de față suntem adversari și ne vom întâlni în campionat. Ca să lămuresc totul, discuțiile cu Becali au fost serioase”, a declarat Șumudică pentru gsp.ro.

Va fi afectată prietenia cu Gigi Becali?

Noul tehnician al formației CFR Cluj este de părere că rivalitatea ardelenilor cu FCSB nu-i poate afecta prietenia pe care o are cu Gigi Becali, la fel cum se va întâmpla cu amicițiile pe care le are cu cei de la U Craiova și Rapid.

ADVERTISEMENT

”N-am nicio treabă! Păi așa, o să-mi pierd o grămadă de prieteni când voi bate Rapidul? Dacă se va întâmpla să câștig. Sunt profesionist, am ales să vin la CFR și voi da totul pentru club, care e problema? Mai ales contra FCSB! Dacă voi câștiga voi fi foarte fericit.

Eu am o relație foarte bună și cu Mihai Rotaru, cu toată lumea din fotbal cred că am relații bune, însă numai până la meciuri. Se termină partida, îmi revin imediat. În acele 90 de minute îmi doresc să înving, indifent de cine e în echipa adversă”, a mai spus Șumudică.

ADVERTISEMENT

Șumudică, declarație de dragoste pentru Rapid

Antrenorul a vorbit și despre momentul în care va fi adversarul Rapidului în Giulești și cum crede că va fi primit de suporterii vișiniilor.

”E o situație stranie pentru mine… Am mai fost adversar cu Bistrița, cu Vaslui, dar e straniu. Îi am în suflet pe rapidiști, e ceva ce nu pot să neg. E clubul pe care-l iubesc, l-am iubit de mic copil. Profesional, pentru mine există doar CFR Cluj.

Mi-aș dori ca Rapidul să devină o echipă puternică și să le pună probleme formațiilor cu care o să ne batem noi pentru primele locuri, mi-ar plăcea să fie așa. Eu o să încerc să câștig și în Giulești, nu există loc de interpretări”, a încheiat Marius Șumudică.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT